← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

AxFlow Holding AB køber Induchem Group i Irland

AxFlow erhverver induchem

AxFlow Holding AB seneste akkvisition er den irske Induchem Group, specialistleverandøren af ​​væskehåndteringsløsninger, der hovedsageligt fokuserer på ventiler, rørløsninger, blandere og pneumatik.

Induchem-koncernen har hovedkontor i Cork og har fire lokaliteter i Irland og Storbritannien. to servicecentre og to salgskontorer. I overtagelsen vil Induchem fortsætte med at fungere som et særskilt selskab under dets mærke.

Induchem-koncernen startede som en fokuseret distributør af dampfælder og rørunderstøtningsløsninger i 1982. Det udvidede senere sit produktudbud og ændrede fokus fra distribution til at blive en teknisk løsning udbyder i sine sektorer ved at udvikle ekspertise og voksende service kapaciteter.

I dag serverer Induchem en bred vifte af markedssegmenter, hvor hovedparten af ​​kunderne er i pharma, elproduktion, kemikalier, petrokemiske, design og teknik.

Induchem-koncernen fordeler sin virksomhed i to hovedkilder til indtægter; investeringsdrevne projekter (både grønne og brune feltinvesteringer) samt vedligeholdelsesreparationer (MRO).

Dens produkttilbud omfatter en bred vifte af industrielle ventiler, produkter med høj renhed, forede rør, ventiler og tilbehør, mixerløsninger, PD og vakuumpumper samt luft, kompressor og pneumatik. På eftermarkedet og MRO er dens fokus på høj renhed, pneumatik, instrumentering, ingeniørarbejde, proces- og korrosionsbestandighed.

Meddelelse om udvikling Ole Weiner, adm. Direktør for AxFlow Holding, udtalte: "Købet er i tråd med AxFlow Groups strategi om at tilføre ventiler til den eksisterende pumpeportefølje med positiv forskydning med det formål at have evnen til at opbygge større systemer, for at udvide servicestøtten og vokse sin geografiske tilstedeværelse på eksisterende markeder.

Induchem har langvarige relationer med førende internationale ventil- og procesudstyrsfabrikanter, og dette vil åbne fremtidige ekspansionsmuligheder for andre AxFlow distributionsselskaber i Europa. "

Han fortsatte: "Induchem og AxFlow-koncernen har flere ligheder, ikke mindst fordi de er familiebedrifter. Induchems ejer og administrerende direktør David Carroll er anden generation i selskabet og er vokset op med virksomheden, mens AxFlow er en del af Axel Johnson Group en 5th generation familievirksomhed. "

Kommenterede overtagelsen sagde David Carroll: "Købet giver potentielle synergier fra store muligheder med vores eksisterende forsyningskæde og introduktion af nye leverandører og udvidelse af væskehåndteringsudbuddet.

Induchems irske og britiske enhed supplerer AxFlows eksisterende forretning meget godt med hensyn til segmenter inden for markedssektoren, regional tilstedeværelse, serviceudbud og produktudbud. "

AxFlow Irlands administrerende direktør Stuart Flood er lige så entusiastisk og siger: "Denne betydelige udvikling vil gøre det muligt for os at tilbyde et uovertruffen udvalg af produkter og tjenester til markedet, hvilket giver værdier og reelle fordele til vores kunder".

For yderligere information, kontakt venligst:

Ole Weiner, adm. Direktør for AxFlow Holding,
+ 46 (0) 8 545 476 72, [Email protected]

Lars Carlson, økonomidirektør for AxFlow Holding,
+ 46 (0) 702 74 05 35, [Email protected]

David Carroll, ejer og administrerende direktør for Induchem
+ Irland: + 353 (0) 87 8155554, UK: + 44 (0) 7557 800640, [Email protected]

AxFlow Ltd

Viden, løsninger og services til pålidelig væskehåndtering i din branche.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link