← Tilbage til Pumper kategori

Axflow vokser sin virksomhed i Balkanregionen ved erhvervelsen af ​​VIP Tehnika, Slovenien

VIP tehnika

AxFlow GesmbH Østrig, der er en del af AxFlow Group, har annonceret sin erhvervelse af VIP Tehnika, eksperter inden for salg og service af pumper til vand og spildevand.

Den veletablerede virksomhed ligger i Maribor, Slovenien, nogle 40km fra AxFlows kontor i Graz, og giver AxFlow en anden base, hvorfra den kan vokse sin virksomhed på Balkan, især Slovenien, Kroatien og Serbien og i Østrig.

VIP Tehnika, der findes i 1991, er distributør af centrifugalpumper som Xylem Lowara, Xylem Vogel, Calpeda og Pedrollo. Dets hovedaktiviteter dækker salg, installation, idriftsættelse, pumpe reparationer, montering og systemintegration.

Et yderligere betydeligt tilbud er dets evne til at designe og fremstille små pumpesystemer, herunder kontrolpaneler til beskyttelse af pumper og regulering af konstant tryk eller strømning. Pump service og reparationer kan leveres både på stedet og i selskabets egen state-of-the-art servicecenter og lagerstyringsanlæg.

Med annonceringen af ​​denne nye overtagelse sagde Andreas Lippitsch, adm. Direktør AxFlow GesmbH: "Med næsten 30 års erfaring med at sælge og betjene centrifugalpumper, er VIP Tehnika en perfekt passform til AxFlow Austria og vores positive fortrængningspumpeportefølje. Desuden bringer VIP Tehnika bordet en højt kvalificeret og professionel arbejdsstyrke og et veludstyret, moderne servicecenter. Som AxFlow opererer VIP Tehnika inden for fødevare-, drikkevareindustrien og kemikalierne, men dens særlige styrke er dets tilstedeværelse i vand- og spildevandsmarkeder. "

Božo Himelrajh, administrerende direktør og grundlægger af VIP Tehnika kommenterer overtagelsen:

"For os betyder dette erhvervelse en ny udfordring, adgang til ny teknisk viden og nye forretningsforbindelser. Vi ser også muligheder for at sælge vores produkter på nye markeder uden for Balkan og lære nye markedsmetoder fra de bedste. "

"Købet er et strategisk skridt, der muliggør en synergistisk tilgang for begge virksomheder og giver AxFlow Austria mulighed for at udvide sin geografiske tilstedeværelse og for begge operationer at tilbyde eksisterende og potentielle kunder et større udvalg af produkter og supportydelser." siger Ole Weiner, CEO, AxFlow Holding.

For yderligere information, kontakt venligst:

Ole Weiner, adm. Direktør for AxFlow Holding,
+ 46 (0) 8 545 476 72
[Email protected]
www.axflow.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link