← Tilbage til sæler & pakninger kategori

Autoriseret Seal Kontrollerer Ægte Kvalitet for Viton Fluoroelastomer Sealing Products

Viton ™ fluoroelastomerforseglingsprodukter, der er tilgængelige i Storbritannien fra Dichtomatik Ltd, har været det første valg af forskere og ingeniører, da produktet blev introduceret af DuPont ™ i 1958. De unikke egenskaber og overlegne præstationer af dette FKM-produkt giver et niveau af tætningsikkerhed i selv de mest krævende industrier, herunder bilindustri, kemisk behandling og transport, fly og rumfart, olie- og gasudforskning og -produktion sammen med mange andre industriproduktionsmiljøer, herunder i fødevare- og medicinalindustrien.

Men nogle leverandører fejlagtigt henvise til enhver og alle FKM generelle elastomerer som Viton ™. Det er produkter der ikke er fremstillet af 100% jomfru Viton ™, som alle efterfølgende ikke lever op til de forventede høje ydeevne og strenge kvalitetskrav der fastsættes af den ægte Viton ™ produkt.

For at sikre den højeste kvalitet FKM produkter til rådighed, skal brugerne insistere på 100% jomfru Viton ™ (fremstillet ved ISO 9002 kun registrerede faciliteter), og sikre, at de leverede produkter er identificeret med "Made med ægte Viton ™" godkendelse sæler.

Ægte Viton ™ er stærkt anbefales til sådanne egenskaber som:

  • Enestående modstand mod varme, oxidation, vejrlig og ozon.
  • Udmærket modstand mod en bred vifte af fluider, herunder: alifatiske og aromatiske carbonhydrider, halogenerede væsker og stærke syrer.
  • Enestående modstand mod kompression sæt, giver forsegling ydeevne og en lang levetid uovertruffen ved enhver ikke-fluorerede elastomer.

De varmebestandige egenskaber af ægte Viton ™ produkter langt overleve nitrilgummi og andre generelle formål elastomerer. Med sådan pålidelighed, kan serviceintervaller sikkert udvidet, hvilket hjælper til at strække vedligeholdelse budgetter ved at reducere uplanlagt nedetid på tværs af et bredt industrielt spektrum. I flyet og rumfart marked har Viton ™ leveret udvidet forsegling egenskaber for jetmotorer med driftstemperaturer af 204 ° C, og selv vedligeholde præstation efter udflugter op til niveauet af 315 ° C temperatur.

I hårde olie og gas borehulsapplikationer Viton ™ giver beskyttelse mod sæl fiasko, hjælpe med at udvide MTBF intervaller. Mens i bilindustrien, Viton ™ sikrer forbedret holdbarhed af avancerede brændstof- og motorsystemer selv når der arbejdes ved ekstreme driftstemperaturer for brændstoffer, olier, transmissionsvæsker og endda sure koncentrater. I olieraffinering og transport er der en bred anerkendt anvendelse af fæstnede sæler, radiale læbetætninger, fugemasser, belægninger, vibrationer aktionsgrænser, ekspansionsfuger, pakninger, O-ringe, stempel sæler og brugerdefinerede figurer, herunder lager-stænger og plader. For disse forskelligartede krav, der er en verdensomspændende tilgængeligheden af ​​de sande Viton ™ produkter, med den godkendte leverandør til Storbritannien bliver DICHTOMATIK Ltd.

Disse egenskaber gør Viton ™ fluoroelastomer det perfekte valg til krævende tætningsanvendelser. Desværre er der flere billige "fluoroelastomer imposters" på markedet, der kan sætte dyre produktionsoperationer i risiko for forseglingssvigt. En række af disse færdige varer fremstiller produkter, der beskrives som "kommercielle" eller "industrielle kvaliteter" af fluoroelastomer til nedsatte priser.

Disse såkaldte "fluoroelastomerer" kan tilbydes til lavere omkostninger, simpelthen fordi de ikke er 100% virgin fluoroelastomer. I stedet er nogle af disse produkter blandinger af FKM med carbonhydridelastomerer, såsom ethylen-propylen, chloropren eller acrylgummi. Mange kulbrinte gummier kan blandes for at drage fordel af specifikke egenskaber, der er forbundet med de enkelte gummier. Fluoroelastomerer generelt kan ikke blandes med carbonhydridgummi uden signifikant nedbrydning af modstanden af ​​de resulterende vulkanisater til varme, væsker og kompressionssæt.

Fordi Viton ™ fungerer bedre end kulbrintegummier i væskebestandighed, udfører blandinger af andre gummi med Viton ™ typisk signifikant dårligere end 100% FKM. Blandinger af Viton ™ med kulbrinte gummier udfører ikke "næsten som FKM" eller noget tæt på det. Brugere bør pas på de gode tilbud, der tilbydes. I stedet for at være en "billig fluorelastomer", kan blandinger i stedet udføre som en dyrkede carbonhydridgummi. Hvis din tætningsanvendelse er den, der bedst håndteres af en fluoroelastomer, skal du sørge for at få 100% Viton ™ FKM, og ikke en "lavpris" blanding af FKM og carbonhydridgummi. Insistere på dele lavet med ægte Viton ™. Vores ægte Viton ™ licensprogram garanterer slutbrugeren, at den elastomere del af færdige varer, der bærer Genuine Viton ™ -mærket, kun består af 100% virgin Viton ™ fluoroelastomer.

Det anbefales, at potentielle brugere altid give fuld detaljeret materiale specifikationer til deres potentiel leverandør. Specifikationer, der er utilstrækkelige, ukorrekte, eller at tillade udskiftninger kan føre til kvalitet og ydeevne problemer. en velskrevet specifikation, der identificerer den type materiale og kvantificerer de kritiske ydeevne parametre for den ønskede sæl vil dog meddele leverandørerne den mest omkostningseffektive FKM for anvendelse i hånden. Når Viton ™ er angivet, kan produktets ydeevne forbedres, da den korrekte type Viton ™ er skræddersyet til din ansøgning behov.

Disse typer eller "familier" af Viton ™ muliggør udvælgelse af den mest omkostningseffektive elastomer. Hver familie giver en skræddersyet balance af mekaniske egenskaber såvel som specifik modstandsdygtighed over for forskellige typer procesfluider.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.