← Tilbage til ventiler og aktuatorer kategori

AUMA Profinet Actuators forbedrer tilslutningen på dansk renseanlæg

auma malov wwtp

AUMA har leveret elektriske aktuatorer med integreret Profinet-kommunikation til et moderniseringsprojekt på Måløv rensningsanlæg, der drives af Novafos, et større vandvirksomhed, der betjener ni kommuner i det østlige Danmark tæt på København.

Novafos driver 17 drikkevand og 18 spildevandsrensningsanlæg og behandler årligt 20 millioner m3 vand. Et anslået antal mere end 400 AUMA aktuatorer giver pålidelig ventilautomatisering på tværs af Novafos-anlæggene.

For at betjene ventiler og stifter på fabrikken leverede AUMA fem SA .2 aktuatorer med intelligente vekselstrømskontroller og Profinet-grænseflader, der blev tilsluttet lokale Profinet-controllere i en stjernetopologi.

Profinet er en industriel Ethernet-standard, der kombinerer robustheden af ​​traditionelle fieldbus-netværk med Ethernet's hastighed og fleksibilitet. Det tilbyder fuld duplex transmission ved 100 Mbit / s, omfattende netværksdiagnostik, automatisk konfiguration og alarmfunktioner.

"Vi besluttede at investere i Profinet-kommunikation, fordi Profinet er en åben industriel Ethernet-standard med standardiserede strukturer"

Plantesjef Søren Præstiin siger.

"Vi sætter også pris på, at Profinet er let konfigureret til at levere sikker fjernadgang og webtjenester til både anlægget som helhed og individuelle felter. Vi betragtes kun enheder med integrerede Profinet-grænseflader. AUMA sammenligner fordelagtigt med andre producenter, "

Præstiin forklarer.

AUMAs elektriske aktuatorer med integreret Profinet-grænseflade opfylder kravene i Profinet-specifikationen 2.3. En integreret webserver gør det muligt at køre forbindelsestests, statusanmodninger og fejldiagnostik hurtigt og nemt.

Alle betjeningskommandoer og tilbagemeldingssignaler er tilgængelige via Profinet til AUMA AC aktuator kontroller takket være den standardiserede enhedsbeskrivelse (GSDML). En FDI-pakke (Field Device Integration) er også tilgængelig.

www.auma.com

AUMA aktuatorer Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

1 Kommentar

 • Ernesto Shelling Neto siger:

  Guten Tag sehr geehrte Damen und geehrter Herren,
  Ich møchte gern von Auma die neuen und aktuell Produkte in der Branche Mess-und-Regelung Technik.
  Ich würde mich sehr freuen.
  Ich bedanke mich in voraus.

  Med venlig hilsen

  Aus Porto Real / RJ-Brasilien

  Google Oversæt:

  Goddag kære damer og herrer,
  Jeg vil gerne være tilfreds med Aumas nye og nuværende produkter inden for branchens måle- og kontrolteknologi.
  Jeg ville være meget glad.
  Jeg takker på forhånd.

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.