← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

ASEPCO åbner ny facilitet for udvidet team-, forsknings- og lagerfaciliteter

asepco

ASEPCO, specialventilproducent til bioforarbejdningsapplikationer og en del af Watson-Marlow Fluid Technology Group, glæder sig over, at åbningen af ​​det nye websted er åbnet. Den udvidede placering giver teamet dobbelt så stor plads, som giver mulighed for øget bemanding og lagerkapacitet samt forbedrede F & U-faciliteter.

Den nye placering i Milpitas, Californien, er et resultat af øgede investeringer i drift, produkter og tjenester. I fremtiden vil webstedet også inkorporere et nyt fuldt funktionsdygtigt træningscenter for sanitære produkter. ASEPCOs produktfremstillingssteder vil ikke ændre sig, og alle kontaktoplysninger forbliver de samme.

Bill Mandel, præsident for ASEPCO, kommenterede: ”Vi er glade for at flytte ind i vores nye udvidede facilitet. ASEPCO er forpligtet til at levere ventiler af højeste kvalitet. Dette træk vil gøre det muligt for os at forbedre de tjenester, vi tilbyder, til fortsat at udvikle de bedste produkter til alle vores kunders bioteknologiske og farmaceutiske applikationer. ”

ASEPCO har 30 års erfaring med at fremstille de bedste ventiler til aseptisk behandling. De godt designede, præcist bygget ventiler sparer brugernes tid og penge.

Hvert aspekt af ASEPCOs Weirless Radial DiaphragmTM-ventil er designet til at levere konsistens i farmaceutiske og bioteknologiske processer og samtidig reducere vedligeholdelsestiden med op til 80%.

Den unikke konstruktion og den radiale membrandesign gør ventilerne helt drænbare og eliminerer praktisk talt risikoen for forurening.

Læs mere på www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link