← Tilbage til Aftaler kategori

WMFTG udvider globalt omfang med direkte salg og teknisk support i Iberia

ivan garcia

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) vil nu yde direkte salg og teknisk support af sine Watson-Marlow Pumps, Watson-Marlow Tubes, Alitea, Flexicon, BioPure, Masosin og Asepco produkter i Spanien og Portugal.

Lanceringen af ​​Watson-Marlow SLU, der er kendt som Watson-Marlow Iberia, er den seneste i en lang række salgskontoråbninger. WMFTGs globale ekspansionsstrategi har til formål at levere forbedrede niveauer af service og support; hvilket afspejler sin strategi for global støtte kombineret med lokale løsninger.

Watson-Marlow Iberia ligger i Cornellà de Llobregat, Barcelona, ​​og kun få minutters kørsel fra Barcelonas lufthavn og tæt på Spirax Sarco Spain's kontorer - ejet af moderselskabet Spirax-Sarco Engineering plc. Kontoret vil blive bemandet af et team af 8 mennesker ledet af Ivan Garcia, General Manager, der blev medlem af virksomheden for nogle uger siden.

Ivan Garcia, general manager for Watson-Marlow Fluid Iberia kommentarer:

"Jeg er absolut glad for at lede vores nye - men meget erfarne team på Watson-Marlow Iberia. Vi er alle meget stolte af at være en del af en virksomhed, der lægger sådan vægt på levering af faglig support og lokaliseret ekspertise. Denne del af Europa er kendt for sine styrker inden for biofarmaceutiske produkter, mad og drikkevarer og vandbehandling. Det drejer sig om industrier, hvor vores niche peristaltiske og sinusformede pumper og tilhørende fluid path path løsninger kan give betydelige fordele i forhold til alternative teknologier. "

Watson-Marlow Fluid Technology Group har et globalt netværk af operationer, herunder ti fabrikker og 37 direkte salgskontorer. Selskabet er en del af Spirax-Sarco Engineering plc Group og har hovedkontor i Falmouth, Storbritannien.

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.