← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Antares Vision introducerer sporbarhedsløsning med forbrugernes engagementskapaciteter

Antares Vision

Velegnet til produkter med høj værdi i en række industrier, den nye “TrackMyWay” platform
tilbyder gennemsigtighed i forsyningskæden gennem interessentkommunikation,
og kundens engagement for at styrke brand-forsikring.

Antares Vision, global leder inden for visuel inspektionssystemer, track & trace-løsninger og smart datastyring, har introduceret TrackMyWay, en næste generations track & trace-platform, der giver dialog mellem forskellige interessenter gennem et produkts forsyningskædetur og livscyklus. Dette nye tech-produkt har til formål at yderligere beskytte og garantere gennemsigtighed i produktionsprocesser og distributionskanaler sammen med at holde stadig mere sofistikerede forbrugere informeret om de produkter, de køber.

TrackMyWay er velegnet til enhver industri med produkter af høj værdi, herunder farmaceutiske produkter, elektronik, luksusmarkedsvarer inklusive smykker og mode og premium fødevarer og drikkevarer. Antares Vision, der er en førende leder inden for farmaceutisk serialisering, som i stigende grad er mandat af regeringer over hele verden, er i en stærk position til at udvikle track & trace-løsninger med bredere applikationer.

TrackMyWay blev udviklet til et landskab, hvor værdien af ​​mærker ikke kun afhænger af fordelene ved dets produkter, men også den sikkerhed og sikkerhed, som virksomheden kan give sine kunder. De detaljerede data, der deles og gemmes via TrackMyWay, gør det til et effektivt værktøj til styring af tilbagekaldelser, da det kan føre tilsyn med produktbevægelse på kornet niveau som enkelt salgsenheder, hvilket minimerer den økonomiske påvirkning forårsaget af mangelfulde varer.

TrackMyWay-platformen åbner dialogen mellem alle aktører i forsyningskæden og skaber værdi gennem informationsudveksling. Denne forbindelse garanterer integriteten af ​​informationen og forbedrer kundens oplevelse gennem et bekræftet køb ved hjælp af en standardtelefon til at scanne unikke enhedsniveaukoder på produktets pakke. Platformen giver forbrugerne mulighed for at gennemgå certificeret information om produktets oprindelse, fremstillingsproces og distributionskæde og tilbyder garanti for integritet og ægthed.

Sand til den enkle etos, hvor flere data betyder mere gennemsigtighed, hjælper TrackMyWay virksomheder med produkter af høj værdi til at bekæmpe produktdistribution og varemærkeforfalskning, som fortsat er en kritisk bekymring på tværs af adskillige højindustrier. De yderligere fordele ved denne innovative teknologi er dybdegående produktanalyser, brandbeskyttelse og øget marketingengagement.

”Vi er overbeviste om, at TrackMyWay platform kan være en vigtig konkurrencehåndtag for virksomheder, der ønsker at skille sig ud i markedet og på samme tid et værdifuldt forsvarsinstrument for deres mærker, ” sagde Emidio Zorzella, administrerende direktør for Antares Vision. ”At garantere et produkts oprindelses- og forsyningskædetur er ikke kun en værdifuld sikkerhedsfunktion, men også et kraftfuldt værktøj, der tilføjer mærkeværdi. Dette er grunden til, at vi myntet op neologismen Trustparency®, som sammenfattes med et ord, hvor meget tillid en gennemsigtig forsyningskæde kan generere, fra råmaterialet til forbrugeren. ”

For yderligere information, kontakt venligst:

Antares Vision Nordamerika Marketing & kommunikation
Fiona Nicklen, [Email protected], T. + 1 856 206 3230

Antares Vision HQ Marketing & kommunikation
Davide Antonioli, [Email protected], T. + 39 0307283500

www.antaresvision.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link