← Tilbage til transportører og transportsystemer kategori

Anerkendelse for Spiroflow-grundlægger ved PPMA Awards

spiroflow award ppma 2019

Spiroflow, den Clitheroe-baserede producent af transport af tørre ingredienser og håndteringsudstyr til bulkposer, fejrer gennemførelsen af ​​sin medformand og præsident, Michel Podevyn, ved at blive uddelt med Lifetime Achievement Award under de nylige PPMA Industry Awards.

Arrangementet, der blev afholdt på National Conference Center, Birmingham, repræsenterer en sammenkomst af mere end 400-branchefolk og påvirkere fra verdenen af ​​forarbejdnings- og emballeringsmaskiner og anerkender de fineste eksempler på innovation, smart fremstilling og iværksætteri.

I løbet af en 45-årig karriere i branchen anerkendes Michels ledelse som værende banebrydende og indflydelsesrig. At være en innovatør af den 'fleksible skruetransportør' og dens succesrige anvendelse i fødevare-, kemiske og mineralindustrien, Michel, er bedst kendt for at være drivkraften bag at gøre sit firma, Spiroflow, den markedsledende globale virksomhed, som det er i dag . I en bredere sammenhæng og som et eksempel på hans vidtrækkende indflydelse var Spiroflow et af de grundlæggende medlemmer af UK's førende specialistforening for håndtering og forarbejdning af faststoffer, SHAPA.

Ved at acceptere prisen, sagde Michel: ”Jeg er meget glad for at modtage dette års Lifetime Achievement Award fra branchen. Da jeg er tæt på pension, har jeg en overflod af vidunderlige minder fra min karriere i Spiroflow. Jeg er utroligt stolt af dem omkring mig, der har bidraget til at gøre dette livs udfordring til en så fornøjelig og bemærkelsesværdig rejse, især teamet af både erfarne og unge ingeniører, der fortsætter med at drive virksomheden fremad for at udforske nye designmetoder og forbedringer. ”

Spiroflow.com UK: + 44 (0) 1200 422525
USA: + 1 704 246 0900
[Email protected]

Spiroflow Ltd

Vi fremstiller et komplet udvalg af udstyr til håndtering af tørstoffet fast stof og ingredienser i pulver-, granulat-, pellet- og flakeform på tværs af hele spektret af procesindustrier.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link