← Tilbage til Powder Handling & Processing kategori

En introduktion til uniaxial test: Lær at teste pulvere pålideligt og omkostningseffektivt

uniaxial testning

I en ny online præsentation introducerer Tim Freeman, adm. Direktør, Freeman Technology, uniaxial pulverprøvning; forklare målemetoden og præsentere eksempeldata.

Instrumentets nøgleegenskaber og deres potentielle fordele er diskuteret, herunder offline Consolidation Station, et tilbehør, som signifikant forbedrer undersøgelsens produktivitet i virkningen af ​​lagring og miljøforhold.

Uniaxial pulverprøve rangerer pulverflytning via samme metrisk som en shear celletester, men bruger en enklere, hurtigere og mere direkte teknik. Det giver et fremragende alternativ til traditionelle pulver testere og er særlig nyttig til kvalitetssikring / kvalitetssikring applikationer.

Indførelsen af ​​Freeman Technology Uniaxial Powder Tester (UPT) leverer fordelene ved uniaxial pulverprøvning til en række industrielle anvendelser, herunder fødevaresektoren.

Naturen af ​​mange madpulvere betyder, at forarbejdning og håndtering kan være udfordrende. Pulvere med et højt fedtindhold kan for eksempel være meget sammenhængende, kan lide af inkonsekvent strømning, og hvis de forlades i længere tid, er tilbøjelige til agglomerering og "kakning".

De problemer, der påvirker forarbejdning, kan også øge variabiliteten, eller endog resultere i nullresultater i traditionelle pulverstrømstest såsom Angle of Repose, strømme gennem en åbning og forskydning af celleprøver.

Ved at anvende robust, pålidelig og simpel teknik betyder UPT, at selv uerfarne brugere kan opnå præcise og repeterbare resultater. Dem, der leder efter en hurtig og pålidelig metode til fejlfindingsproblemer eller hurtig screening af råvarer, mellemprodukter og færdige produkter, har nu en billig løsning.

Besøg Freeman Technology hjemmeside for at se præsentationen.

Freeman Technology Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link