← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Ammoniakfiltreringsnøgle til effektiv antibiotikaproduktion

Amazon billede

Amazon Filters har installeret et kombinations SupaPore FPW / SupaPore VPBA filtreringssystem hos en førende antibiotikaproducentens fermenteringsanlæg, der gør det muligt for dem at reducere nedetiden i produktionen, hvilket medfører betydelige omkostningsbesparelser.

Effektiv antibiotikaproduktion kræver, at ammoniak af høj kvalitet anvendes til at justere fermenteringsprocessen. Imidlertid modtog antibiotikaproducenten batcher af ammoniak af forskellig kvalitet, som krævede steril filtrering inden brug. På trods af denne forholdsregel måtte fabrikanten udskifte blokerede endelige membranfiltre dagligt, hvilket resulterede i uacceptable produktionsnedetider og de høje omkostninger ved udskiftningsfiltre.

Efter at have studeret produktionsprocessen anbefalede Amazon-filtre at anvende et SupaPore FPW-forfilter til beskyttelse af det endelige membranfilter, SupaPore VPBA, der erstatter kundens eksisterende slutfilter med en mikron-rating på 0.2um. Dette membranfilter er specielt designet til at imødekomme kravene fra farmaceutiske producenter, der kræver effektiv og pålidelig mikrobiologisk sterilisering og bioburden kontrol - essentielle faktorer i antibiotikaproduktion.

Ved installation af de nye filtre oplevede kunden øjeblikkelige fordele. De oplever op til 300% længere levetid for det endelige membranfilter. hvilket gør filtreringssystemet meget mere omkostningseffektivt. Derudover har Amazon Filters merværdi til processen ved at tilbyde lokal og tilgængelig support, som er afgørende for et sådant kritisk system.

For yderligere information om beskyttelse af din farmaceutiske produktionsproces, besøg venligst https://www.amazonfilters.com/applications/pharmaceutical/ eller kontakt Amazon-filtre på + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected]

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.