← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Amazon Filtre og Britvic Styrk Arbejdspartnerskab

drikkevarefiltrering

Amazon Filters har modtaget en forsyningskæde kontrakt fornyelse fra førende læskedrik selskab - Britvic.

Britvic

Efter at have samarbejdet med Amazon-filtre i næsten et årti var tillid til virksomhedens forståelse og viden om deres drikkevarefiltreringsprocesser nøglen til Britvic, der fornyede denne langvarige kontrakt.

Britvic har brugt Amazons filtreringsprodukter på tværs af flertallet af sine planteaktiviteter, og på alle trin i drikfiltreringsprocessen for at sikre, at dens portefølje af internationalt anerkendte læskedrikprodukter bliver leveret klare og lyse til deres kunder.

Specifikt værdsatte Britvic Amazon Filters stærke forståelse for vigtigheden af ​​partikel- og mikroorganismer kontrol, herunder forebyggelse af kryptosporidiumforurening i vandbaserede drikkevarer.

Amazon Filters har anvendt sin betydelige drikfiltreringskendskab ved at tilbyde en række membran-, dybde- og pletterede produkter til Britvic, der beskytter deres produkter mod kontaminering og hjælper dem med at opretholde deres cleanroom-processer.

Lisa Astbury, UK Sales Manager, Amazon Filters sagde: "Det har været en fornøjelse at arbejde med Britvic gennem årene, og vi ser frem til at fortsætte dette partnerskab fremad."

For yderligere information om højtydende drikkekassettefiltre bedes du venligst besøge her eller kontakt Amazon Filtre på + 44 1276 670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.