← Tilbage til Pumper kategori

Amarinth sikrer første ordre fra Terra Energy til API 610 pumper til Kerteh Refinery, Malaysia

Amarinth API 610 OH2 pumpe

Amarinth, der er en førende virksomhed med speciale i design, applikation og fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til olie & gas, petrokemiske, kemiske, industrielle og kraftmarkeder, har sikret sin første ordre af API 610 pumper gennem sin nye malaysiske agent Terra Energi Sdn.Bhd, til Petronas Penapisan.

Ordren, for API 610 11th edition OH2 pumper, skal erstatte eksisterende API 610 8th udgave, japanske fremstillet, Shin Nippon pumper på Petronas Penapisan-opererede Kerteh Refinery. Beliggende i Terengganu, Malaysia, forarbejder denne plante oprindelige råolie til værdifulde olieprodukter til indenlandske og eksportmarkeder.

De nye pumper er et skræddersyet design med en mindre bundplade for at give en direkte pasform til eksisterende anlæg og rørledninger og derved reducere nedetid under installationen. D1 Duplex pumperne vil blive brugt i en af ​​de kaustiske processer og er designet til overensstemmelse med farligt område Ex nA II T3 X. De vil blive gennemført på en 24-uge leveringsplan. Terra Energy leverer alle tilhørende rørmodifikationer og udvidet support.

Oliver Brigginshaw, adm. Direktør for Amarinth, kommenterede: "Vi er glade for at modtage denne første ordre fra vores nye agent Terry Energy i Malaysia. I løbet af de sidste par år har vi leveret pumpeløsninger til forskellige Petronas virksomheder, men Petronas Penapisan er nyt for os, og vi ser frem til at modtage flere ordrer hos Terry Energy for både Kerteh Refinery og andre projekter i Malaysia. "

Amarinth kan også nås på sin hjemmeside: www.amarinth.com

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via