← Tilbage til Mixing, Blending & Granulating kategori

Alle ombord (!) Som Landias BioMover Mixers hoved til Beijing

rensningsanlæg Beijing

Beijing Anguo Vandbehandling Automation Engineering Technology Company har tildelt en iøjnefaldende rækkefølge for 88 blandere til Landia.

POPL-I BioMover blanderne til Sanhe Yanjiao West WWTP og Sanhe Economic Development Zone WWTP i den østlige udkant af Beijing er til den meget milde behandling af biofilmbærere i anaerobe og anoxiske tanke.

Designet til et fyldeforhold på 30% holder Landia BioMover blanderne med en propeller spidshastighed på kun 4.2 m / sek. Bio-medierne i suspension uden at beskadige bærerne - samt at holde sigter fri for tilstopning.

Thorkild Maagaard, Landias eksportsalgsdirektør, sagde: "Det er meget opmuntrende at se en så sund appetit for at investere i udstyr, der er langvarigt, yderst effektivt og ekstremt pålideligt. Kina sætter et meget godt eksempel på verden ".

Landia blandere Zhengzhou

Landias 88-mixere vil gøre en 15-dagsrejse med tog fra Hamburg i Tyskland til Zhengzhou

Han tilføjede: "Med vores dedikerede team i Kina (ledet af salgschef Danny Zhang) kan vi også tilbyde førsteklasses support og backup til vores kunder."

For at spare tid, reducere CO2-fodaftryk og reducere omkostningerne, vil 88 Landia-blanderne lave en 15-dagsrejse med tog fra Hamburg i Tyskland til Zhengzhou, hovedstaden i Kinas Henan-provins. Godstoget tager mindre end halvdelen af ​​forsendelsestiden til søs og er ligeledes mindre end halvdelen af ​​prisen for flyfragt.

Landia har tidligere leveret sine BioMover blandere til et avanceret vandrensningsanlæg i Agra, Indien - hjemsted for Taj Mahal - i Kina har Landia fået et misundelsesværdigt ry for sine pumper, blandere og forståelse af Kinas spildevandsrensningsanlæg. Det har for eksempel leveret en fabrik i Guilin, det sydlige Kina med flowmakers, mixere og recirkulationspumper siden 1995.

www.landiaworld.com

Landia Ltd

Lav højkvalitets pumper og blandere. Vi har lavet dette siden 1933. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder for at opnå den bedst mulige løsning. Vi sælger ikke off-the-shelf produkter.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link