← Tilbage til Gas Detection kategori

Alt du behøver at vide om sikker gas cylinderopbevaring

Gas cylinder bure

Gas cylinder bure er nu anerkendt som værende af afgørende betydning, når de overvejer trygge og sikre muligheder for lagring af gasflasker i enhver virksomhed, byggeplads, offentlige lokaler eller privatbolig. Lodsejere og Sundhed og Sikkerhed personale har nu en omfattende online ressource takket være lanceringen af www.gascagedirect.co.uk

Dette nyligt lancerede hjemmeside er dedikeret til at levere en bred vifte af konkurrencedygtige priser gasflaske opbevaring og håndtering produkter i én, let at navigere, buy-on-line site.

Ud over et bredt udvalg af muligheder, herunder netbure, skabe og skabe, giver hjemmesiden også væsentlige, opdaterede oplysninger om sundhed og sikkerhed, vejledning og ofte stillede spørgsmål. For eksempel indeholder generelle opbevaringsoplysninger for faste steder samt køretøjer og trailere råd om opbevaring af tomme cylindre og lækagesøgning. Webstedsejere bør også være opmærksomme på, at HSE har aktivt inspiceret virksomheder, der lagrer gasflasker i et område, der tillader offentlig adgang.
www.gascagedirect.co.uk tilbyder sikre og sikre opbevarings muligheder for alle populære størrelser og former for cylindre og flasker indeholdende butan, propan, kuldioxid og acetylen. Skræddersyede bur kan også leveres, når et standard bur er uegnet.

Nærmere oplysninger findes på: www.gascagedirect.co.uk [Email protected]
Unit 19, Pelham Court, Broadfield, Crawley, West Sussex, RH11 9SH

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.