← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Aflex slange udvider europæisk rækkevidde med direkte salg i yderligere tre lande

aflex slange europæisk rækkevidde

Aflex Hose Ltd, En division af Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG), vil nu yde direkte salg og teknisk support i Italien, Irland og Schweiz.

Aflex's udvidede europæiske rækkevidde afspejler en bredere vækst for virksomheden i en lang række sektorer og geografiske regioner.

Hvert kontor er bemandet af eksperthold, der yder specialiseret teknisk support og salg af felter. For Aflex-kunder betyder det forbedrede serviceniveau; hvilket afspejler WMFTGs strategi for global support kombineret med lokale løsninger.

Aflex er specialiseret i design og fremstilling af PTFE-foret fleksibel slange til farmaceutisk, fødevare- og kemisk procesindustri. De patenterede Aflex-slanger overgår andre PTFE- og standardslangetyper for at sikre overlegen fleksibilitet og de højeste niveauer af kemisk resistens.

”Aflex Hose nyder en spændende periode med vækst - som vi reagerer på på flere måder. For det første investerer vi £ 20M + i en ny fabrik i Yorkshire, UK for at imødekomme efterspørgslen. Og for det andet har vi implementeret en langsigtet strategi, der bringer os endnu tættere på vores kunder: Vi skal være i stand til at imødekomme vores kunders behov, uanset hvor de befinder sig, ” siger Rachel Pallett, salgsdirektør for Europa, Mellemøsten og Afrika, Watson-Marlow Fluid Technology Group. ”Vi er alle meget spændte på rejsen fremover,”Afslutter hun.

Aflexs moderselskab WMFTG har et globalt driftsnetværk inklusive ti fabrikker og 37 direkte salgskontorer. Virksomheden er en del af Spirax-Sarco Engineering plc Group og har hovedkontor i Falmouth, England.

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link