← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Passering af Leonard W. Moore, grundlægger af Moore Industries-International, Inc.

Leonard W Moore nekrolog Foto

Den 6. September 2019, Leonard W. Moore (Len), grundlægger og ejer af Moore Industries-International, Inc. (www.miinet.com) bestået i en alder af 85. Len blev født november 26th, 1933 i Hazelton, Iowa, hvor han gik på grundskolen gennem gymnasiet. I en alder af 16 uddannede han gymnasiet og gik derefter på Iowa State University, hvor han fik en BS i elektroteknik.

Efter uddannelsen kom Len ind i hæren i 1953 som våbenvejledningsspecialist og tilbragte tid i Fort Sill, OK og Fort Bliss, TX. Derefter træner han og lærte soldater, hvordan man betjener, kalibrerer og reparerer forskellige vejlednings- og artillerivåbensystemer. Dette var, da Len indså, at han havde en passion for instrumenter og styringskredsløb.

I 1968 grundlagde han Moore Industries-International, Inc. i North Hills, CA. Med udgangspunkt i et lille kontor med en medarbejder og et meget lille budget, gik Len ud på at designe de mest robuste industrielle instrumentløsninger, som han vidste, at industrien havde brug for. Han plejede at sige, at hos Moore Industries “er vi et ingeniørfirma, der løser kundens problemer ved at fremstille skudsikre løsninger.”

Fra og med et instrument, SCT Signal Converter og Isolator, Len og hans "tropper" (udtrykket, som han brugte for virksomhedens medarbejdere), fortsatte med at designe, bygge og understøtte mere end 225 forskellige produkter, der isolerer, beskytter, konverterer, alarm , overvågning, kontrol og interface med ethvert industrielt eller automatiseret kontrol- og overvågningssystem. Len sagde ofte, ”det bedste kompliment, vi kan få fra vores kunder, er, at de har glemt vores produkter eller løsninger, fordi de fungerede så godt, at de bare glemte, at de nogensinde blev installeret.” Det resulterende robuste M1 Tank-design kan ses i de fleste af virksomhedens produkter, der er indhyllet i faste aluminiumskasser i stedet for skrøbelige plast- eller polycarbonathuse.

Mere end 50 år efter starten blev Moore Industries verdens hovedkvarter fremgang og fortsætter i North Hills, Californien. Virksomheden fremstiller fortsat 100% af sine produkter på dette USA-sted, hvilket Len insisterede på. Med to erhvervelser, mere end 19 brancherelaterede patenter, 200-medarbejdere og fjernkontorer beliggende i Storbritannien, Holland, Belgien, Australien og Kina, fortsætter virksomheden med at konstruere, designe, fremstille og støtte eksisterende og nye produkter til verdensomspændende processtyring og automatiseringskunder.

I 2009 blev Len indført i ISAs ærede gruppe af æresmedlemmer - enkeltpersoner, hvis støtte til og / eller bidrag til fremme af kunst og videnskaber inden for instrumentering, systemer og automatisering fortjener særlig anerkendelse. Len var også en professionel ingeniør, havde en privat entreprenørlicens og var en pioner og hjørnesten i vores branche.

Len overleves af sine tre sønner: Tony og hans ledsager Sonnie, Nick, og Chris og hans kone Deanna; hans barnebarn Nick, Matthew, Justin og Christopher; og hans mangeårige ledsager Christine Hulfish.

Til en smart, hengiven og medfølende mand med en hurtig vidd og stor sans for humor, der efterlod en lang og imponerende arv - Godspeed Len, vi vil savne dig meget.

For mere information om Moore Industries, besøg www.miinet.com.

Moore Industries-Europe, Inc

Interface-feltprocesser med computerbaserede systemer, aflæsningsudstyr og anden instrumentering

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link