← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Avanceret batchvideo og billedbehandling effektiviserer arbejdsgange - gratis prøveversion!

thermalstudio redigering elektro mekanisk anvendelse

FLIR Termisk Studio Software til Termografer til Automatisering af Termisk Billedbehandling

FLIR Systems introducerer FLIR Thermal Studio, en termisk billedanalyse og rapporteringssoftware designet til at styre store sæt termiske billeder og videoer. Konstrueret til termografer, der bruger FLIR termiske håndholdte kameraer, kameraer til optisk gasbilleddannelse (OGI) og ubemandede flysystemer (UAS) med termiske kameraer, er FLIR Thermal Studio's avancerede processorkompetencer og automatisering designet til at strømline arbejdsprocessen og øge produktiviteten.

thermalstudio batchjob vælge billeder

FLIR Thermal Studio tilbyder nye målefunktioner, avanceret formelkapacitet og brugerdefinerede analysemaler til professionelle termografer. I modsætning til sammenlignelig software, der kræver, at brugerne behandler billeder individuelt, giver dette innovative program mulighed for at indstille hele partier af termiske fotos eller videoer med et par klik. Teknikere bruger FLIR Thermal Studio til at strømline billedbehandling, hvilket betyder, at UAS-operatører, der optager tusindvis af billeder i en enkelt undersøgelse, vil kunne redigere eller udtrække hot spot-data hurtigt og derefter eksportere det til yderligere analyse.

Denne nye software tilbyder også avancerede efterbehandlingsfunktioner, så brugerne hurtigt kan få indblik i deres data. Høj følsomhed og pixel-binding for forbedret gasvisualisering fra .SEQ og .CSQ-filer kan hjælpe OGI-teknikere med at identificere gaslækager i bevægelse med video. Med avancerede målefunktioner og dækningsberegning kan prædiktive vedligeholdelsesfolk generere tilpassede rapporter hurtigt - op til 100 sider på mindre end et minut.

thermalstudio kredsløbsrapport

FLIR Thermal Studio accelererer selv den mest komplekse postproduktion termisk billed- og videobearbejdning, herunder multikildeplotter og formelberegninger, multiformateksport og FLIRs patenterede Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX®), som overlejrer visuelle lysdetaljer på termisk billeder. Understøtter mere end 20-sprog, er programmet kompatibelt med Windows 7, 8 og 10 uden brug for Microsoft Office.

FLIR Thermal Studio kan downloades som en gratis prøveversion i dag eller med en opgradering til fuld funktionalitet for £ 807 GBP (ekskl. Moms). Derudover tilbyder FLIR en rabat på £ 257 GBP (ekskl. Moms) for indehavere af gyldige FLIR Tools + og Reporter licenser.

For mere information om FLIR Thermal Studio, besøg venligst www.flir.co.uk/thermal-studio

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via