← Tilbage til transportører og transportsystemer kategori

Advance Conveyor Solution Opretter effektivitet på stedet

forhånd transportør

Den førende britiske transport- og automatiseringshåndteringsspecialist, Advance Automated Systems, har for nylig arbejdet med Cargill, en af ​​de største globale leverandører af aquafoder, for at levere en driftig transportløsning på deres Westfield-site i Skotland.

Ved at fremstille akvafoder af overlegen kvalitet leveres Cargills produkter til lakseopdrættere i Skotland og over hele verden. I forsyningskæden sættes foder i poser på paller og bulkposer med et enkelt løftepunkt. Tasker er 500kg, 1000kg og1250kg, hvor alle har det samme fodaftryk.

Processen med at flytte bulkposer rundt på stedet indeholdt flere lifter og håndtering sammen med overdreven gaffeltrucktrafik, der bevæger sig gennem produktionsområderne for at samle fra dispenseringsbeholderne. Tilknyttede problemer omfattede ineffektiv håndtering af produktet samt potentialet for en højere risiko for ulykker med gaffeltrucks, der opererer i produktionsområdet omkring operatører.

Advance forelagde et fuldt omkostningskrævende forslag, der løste de aktuelle driftsmæssige problemer med multiple håndtering og koncentration af gaffeltrucktrafikken. Løsningen var baseret på installationen af ​​et afsnit af modulbælte på en automatiseret shuttle, der simpelthen vil køre langs føringsskinner, der stopper ved flere udfodringspunkter for at føre bulkposen til en af ​​flere akkumuleringsbaner.

Med et transportsystem bestående af Intralox modulbælter, Lenze SMART-motorer, Siemens S7 PLC til systemlogik og en Siemens KTP700 berøringsskærm HMI til systemstyring og feedback, blev løsningen fremstillet, programmeret og installeret af erfarne Advance-ingeniører.

Efter installationen sagde Atholl Cameron, ansvarlig for vedligeholdelse og projekter: ”Det store posetransportprojekt er en del af vores løbende kapitalplan for at strømline strømme og forbedre H&S ved at reducere trafikbevægelser. Vi henvendte os til forskellige virksomheder for at se på projektet, men Advance var det eneste firma, der gav et hurtigt svar, leverede innovative løsninger på vores krav og imødekommede også forskellige ændringer undervejs.

”De foreslog også nogle teknologiløsninger med god værdi, der hjalp afkastet på projektet, som blev installeret til tiden og på budgettet.”

”Dette projekt viste Advances evne til at bruge vores standardkerneprodukt sammen med vores evne til at designe skræddersyet udstyr,” sagde Advances salgs- og marketingchef, Shaun Graham. ”Den vigtigste teknologi bag transportsystemet ligner meget vores Advance SmartLine ™ palletransportsystem, men da produktet ikke var egnet til at blive transporteret på en traditionel rullebånd, tilpassede vi vores design til at bruge en modulopbygget båndtransportør til produktområdet .”

”Derudover drives hver zone via sin egen Lenze SMART-motor og kører kun, når det er nødvendigt, hvilket gør hele systemet meget energieffektivt.”

Lenze Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link