← Tilbage til Drives & Motors kategori

ABB Launch UK-Wide Variable Speed ​​Drives Lejeflåde

abb-biludlejning

Brugere af frekvensomformere med lavspændingshastighed (VSD) kan nu holde processer i gang, test nye applikationer eller bevise forudsagte energibesparelser før køb gennem et leasingprogram, der leveres af ABB-autoriserede værdiudbyderens netværk.

ABB har investeret betydeligt i udbygningen af ​​en variabel hastighedsdrevneflåde på tværs af Storbritannien og Irland, med enheder fra 3 kW til flere megawatt. Leje-drev kan leveres samme dag og installeres og bestilles inden for få timer af ingeniører fra en af ​​tolv ABB-autoriserede værdiudbydere.

Med et hurtigt svar, 24 timer om dagen, året rundt, tilbyder ingen anden biludlejning system en bred geografisk dækning i hele Storbritannien og Irland.

Kunderne kan vælge imellem en bred vifte af drev, herunder ABB-generaldrevne drev, ABB-drev og ABB-industridrev. Alle er fuldt vedligeholdt og forudindlæst med den nyeste firmware.

Der er fire scenarier, hvor ansættelse af et drev kan give kundernes fordele:
Nød eller uventet fejl: At ansætte et drev kan være en hurtig og billig måde at holde kritiske processer i gang i tilfælde af en sammenbrud. Det reducerer omkostningerne ved nedetid, samtidig med at der gives tid til at reparere det mislykkede udstyr eller til kilden og tildele kapital til en permanent udskiftning.

Midlertidig kapacitet: Leje-drev kan bruges til kortsigtede, semipermanente eller sæsonbetonede applikationer, der gør det muligt for virksomhederne nemt og enkelt at rampe proceskapacitet op og ned, samtidig med at lagerophold og vedligeholdelsesomkostninger elimineres.

Bevidst energibesparelser: Hvis en applikation med variabel hastighed ikke tidligere har brugt et drev, eller hvis et eksisterende drev skyldes opgradering, kan ansættelse være en billig måde at bevise forventede energibesparelser på inden køb og i et rigtigt miljø. Dette kan hjælpe kunder med at træffe mere informerede købsbeslutninger.

Udstyrsafprøvning: Testhuse kan påberåbes til at teste programmer med variabel hastighed, men har muligvis ikke et passende drev, hvormed man kan parre det internt. Ved at ansætte et drev kan testen komme i gang med kort varsel og lav pris.

Drev er ansat til en fast daglig pris (minimum lejeperiode kan gælde), som omfatter al installation og vedligeholdelse i løbet af lejeperioden. Det ABB-godkendte værdiudbydernetværk kan kontaktes telefonisk på 0333 005 7001, eller via www.new.abb.com/uk/drives-for-hire.

www.abb.com

ABB El teknik

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via