← Tilbage til vejning systemer og udstyr kategori

Et nyt billede og en vært af Downloadable Load Cell Dataark fra LCM Systems

LCM Systems Ltd, en af ​​Storbritanniens førende designere og leverandører af lastceller og instrumentering, har lanceret en ny corporate identity og website for at afspejle sin voksende status på den globale industrielle markedsplads. Viser væksten i omsætning og rentabilitet om året, har virksomheden også for nylig udvidet sit hovedkontor i Isle of Wight med over 70% for at imødekomme ordreforhøjelsen og give yderligere plads til lagerbeholdninger og et nyt testområde.

Forklarer det nye udseende, siger administrerende direktør Steve Sargeant: "Med alle de ændringer, der er sket hos LCM Systems i form af vækst og giver vores kunder en hurtigere og mere effektiv service, følte vi, at det var tid, det afspejles i vores corporate image. Vi har fuldstændigt omdesignet vores logo for at vise et moderne og fremtidsrettet selskab, samtidig med at det tyder på vores industrielle fokus. Dette nye logo vil blive brugt gennem vores marketing- og kommunikationsmaterialer. "

Som en del af identitetsovervågningen, LCM Systems 'hjemmeside på www.lcmsystems.com er også blevet redesignet og opdateret for at gøre det muligt for kunderne hurtigt og nemt at finde de produkter, de er mest interesserede i. Ud over omfattende produkt- og applikationsoplysninger giver det nye ressourcegruppe på webstedet ladercellebrugere et værdifuldt lager af teknisk materiale . En lang række datablade er tilgængelige som gratis downloads sammen med instruktionsbøger og gratis software til LCMs udvalg af datalogging og telemetriinstrumentering.

For mere information kontakt Steve Sargeant. LCM Systems Ltd. Newport, Isle of Wight. Tlf: + 44 (0) 1983 249264 E-mail: [Email protected] Web: www.lcmsystems.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.