← Tilbage til vejning systemer og udstyr kategori

Et nyt billede og et væld af downloades vejecelle datablade fra LCM Systems

LCM Systems Ltd, en af ​​Storbritanniens førende designere og leverandører af vejeceller og instrumentering, har lanceret en ny corporate identity og hjemmeside for at afspejle dets voksende status i den globale industrielle markedsplads. Viser et år på vækst år i omsætning og lønsomhed, har virksomheden også for nylig udvidet sin Isle of Wight hovedkvarter med over 70% for at imødekomme stigningen i ordrer og til at give ekstra plads til ab lager-produkter og et nyt testområde.

Forklarer det nye udseende, siger administrerende direktør Steve Sargeant: "Med alle de forandringer, der sker på LCM Systems i form af vækst og give vores kunder en hurtigere og mere effektiv service, vi følte, det var tid dette blev afspejlet i vores corporate image. Vi har fuldstændig redesignet vores logo for at vise en moderne og fremadrettet virksomhed, mens stadig tilkendegiver vores industrielle fokus. Denne nye logo vil blive brugt i hele vores marketing-og kommunikationsmateriale. "

Som en del af identitetsovervågningen, LCM Systems 'hjemmeside på www.lcmsystems.com er også blevet redesignet og opdateret til at kunderne hurtigt og nemt at finde de produkter, de er mest interesseret i. samt herunder omfattende produkt og anvendelse oplysninger, de nye ressourcer område på webstedet giver vejecellen brugere med en værdifuld samling af teknisk materiale . Et væld af datablade er tilgængelige som gratis downloads, sammen med brugsanvisninger og gratis software til LCM sortiment af datalogging og telemetri instrumentering.

For mere information kontakt Steve Sargeant. LCM Systems Ltd. Newport, Isle of Wight. Tlf: + 44 (0) 1983 249264 E-mail: [Email protected] Web: www.lcmsystems.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.