November 2017

Et indblik i PIIs marketingdirektør Guy Ullmanns verden ...

Åh, og nyheder om hvert udgave af PII !!

Guy's WCU

Hej og velkommen til min November WCU - sidste år!

Så længe længe meddelte vi endelig vores nye hjemmeside, det var bestemt en lærerig oplevelse, og jeg har lyst til at have gennemgået 2 års graviditet, en måned med arbejde og født til Quintuplets!

'Lettet' er nok det bedste ord til at opsummere mine følelser. Og også glad for nu at vise Twitter shares igen, hurray !!!

Vi er meget tilfredse med slutresultatet, men det vil være et igangværende arbejde i gang, og vi bifalder selvfølgelig din feedback.

Der er mange nye og forbedrede muligheder, og med din støtte sigter vi på at skabe det hub for procesindustrien - som vi alle uden tvivl ville have gavn af.

Hvis du planlægger dine 2018 kampagner, har vi en 'Quick Quote'i vores medieområde - hvis du tager 1 minut for at fuldføre det, sender jeg dig en mundvandende citat

Taler om mundvandet ... vi forbereder nu vores november-udgave, og det formerer sig for at være en julekrabbe, her er Hvad kommer op....


Hvad kommer op i november udgave af PII

Vi søger at afslutte året på et højt niveau og håber, at vores engagement i vores stærke redaktionelle lineup, velholdte cirkulationsdatabase og konkurrencedygtige priser vil opmuntre dig til at bestille i vores sidste udgave af 2017.

  1. Kompressorer - I betragtning af deres livscyklusomkostninger
  2. Forebyggelse af lejebeslag - At lære af lejlighedsfejl
  3. Asset Management - Vedligeholdelse af mekanisk udstyr
  4. Affald i Oceans - Plast - Oprettelse med en ren samvittighed
  5. Robotics - Robots udvikling: Mød din nye kollega
  6. DDMRP - Hvad er DDMRP, og hvordan kan forretningsplanlæggere bruge det?
  7. 4.0 - Arbejde som digitaliserede supply chain management løsninger
  8. Spildevand - Alternative PO4 fjernelse teknikker

* Specials

PI synspunkter - Hver udgave Phil vil vælge sin yndlingssynspunktsartikel, dette problem vil være:

Smart Manufacturing: Hvad du behøver at vide, før det er her

BPMA Nyheder - Herunder en artikel, der betragter "KSB Group træffer foranstaltninger mod asiatisk mærke og varemærke krænker'

GAMBICA Artikel - Den fjerde industrielle revolution - Vi ved ikke, hvad vi ikke ved

Læs PII

PII September 2017 Front Cocer

2018 Media Brochure - ud nu!

FREMRAG NU

advertorial = £ 95

Displayannoncering:

Fuld side: £ 750

Halv side: £ 520

Kvartalsside: £ 260

ALLE bestillinger omfatter et GRATIS 200 ord 'Annoncerede'

Husk, at PII er større end A4!

Sidste reservationsdato: November 3rd

  • Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

PII Greatest Hits

PII Greatest Hits

I dette problem har jeg listet Top 10 mest læste artikler siden min sidste WCU tilbage i september - som du vil se statistikken er fantastisk, i alt over 16,000 visninger på mindre end 2 måneder!

Mange tillykke med Watson Marlow for endnu en top spot - jeg er ikke sikker på, hvad der er mere imponerende; det 2,633 visningerEller 238 sociale aktier!

I et andet problem ville de 2nd eller 3rd placerede artikler have vundet behageligt.

Så er denne dramatiske stigning i artiklen synspunkter på grund af vores nye hjemmeside? Jeg vil gerne tænke det efter alle de anstrengelser, vi har sat det! Længe må det fortsætte!

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Ud af disse 10 er 5 artikler fra Premium PR medlemmer (med fed skrift) - Top 3 er Platinum / Gold medlemmer.

For mig er det vildt at tro, at de artikler, der ikke er bogført i bladet / nyhedsbreve eller ikke er fra PR-medlemmer, ikke vil have links / kontaktoplysninger og vil mangle vigtige salgsforespørgsler og trafik til deres hjemmesider - medlemskaber start ved kun £ 195 for 12 måneder og garanterer inkluderingen af ​​alle PR på vores hjemmeside med links, kontaktoplysninger og billeder - Det er jo ikke en brainer, selv for de mest dristige af 'vi har ikke noget budget'sayers?

Logik for burhøns

PI synspunkter

Vores nye PI Udkigspunkter sektion begynder virkelig at tage form. Det er et helt gratis afsnit, og vi bifalder dit bidrag, du kan læse mere om, hvordan du kan bidrage her.

Bemærk at wJeg forsøger at fjerne tyder på teknisk produkt / service fokuserede artikler - vi har en nyheds afdeling og magasin for dem!

Dette er mere en opinion-lead og afslappet tilgang, hvilket giver dig muligheden for at tale dit sind (og anonyme profiler er velkomne!)

Jeg vil sende regelmæssige indlæg, og nedenfor er mine første to - velkommen til at skrive en kommentar under artiklene ...

Hvor langt får en £ 100-annonce dig virkelig?

Forvirret Monkey

GDPR-forordningen - Hvorfor anerkendte medieudgivere vil skinne


Som altid, tak fordi du tager tid ud af dine travle dage for at læse dette, vil jeg være tilbage i nytår for nyheder om vores februar-udgave, og uden tvivl mine gåinger i løbet af julen.

Alle de bedste,

Guy

Process Industry Informer udgives 6 gange om året og læses af ledelsen / Senior engineering teams ansvarlig for udvikling, vedligeholdelse og indkøb for deres særlige etablering i hele Food & Beverage, Chemicals, Pharmaceuticals, Papir & Pulp, Power Generation, Water, Plast & Gummi, Glas / Keramik / Cement, Metaller osv. Industrier.

Vi sender 8,500 fysiske kopier i hele Storbritannien og Irland og sender vores digitale version til en ekstra 12,000. Alle seneste spørgsmål er også tilgængelige på vores hjemmeside

Tel: + 44 1428 751188

E-mail:yourid@yourmail.com jeg[Email protected]

Følg os

Kopier link