← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Tomlinson Hall vinder SMV virksomhed af året

tomlinson hall vinder sme forretningsår

Regionens førende pumpeforhandler og fabrikant, Tomlinson Hall, blev kronet som vindere på en prestigefyldt prisceremoni, der blev anerkendt for at anerkende fremragende forretningsmæssige resultater fra virksomheder, der opererer inden for bilindustrien i Nordøst.

Baseret i Billingham blev virksomheden - som lige har ledt sit 100-års jubilæum - annonceret som årets SMV-virksomhed på årets North East Automotive Alliance Awards.

Held på Roker Hotel i Sunderland, arrangementet bragt sammen en vifte af værdsatte virksomheder ivrige efter at fejre business excellence i hele Nordøst.
Taler om prisen, sagde Colin Simpson, forretningsudviklingsdirektør hos Tomlinson Hall:

"Det er en stor ære at modtage denne pris og blive opkaldt som SMV-virksomhed af året. Prisen er et testamente - især som virksomheden leder i sit hundredeårsår - til holdets fortsatte engagement i at drive virksomheden frem og flyve flag for virksomheder i Nordøst.

"Vi konfronterede meget hård konkurrence for at modtage denne anerkendelse. Vi tror, ​​da vi er i den enestående position at være både en pumpeforhandler og en af ​​Storbritanniens eneste tilbageværende fabrikanter, har det virkelig fået os til at skille sig ud.

"Da vi ser en øget efterspørgsel efter kvalitetsbritiske ingeniørprodukter, planlægger vi, at fremstillingssiden af ​​virksomheden vokser endnu mere i løbet af det næste år, hvilket vil være en yderligere fest at føje til virksomhedens imponerende arv."

For nylig rapporterer sit mest succesfulde år til dato, har selskabet øget salget med næsten en halv million i de sidste 12 måneder, samt smedet et nyt partnerskab med en global brandledende ITT Gould Pumps. Drevet af en løftestang i eksportaktiviteten har pumpevirksomheden katapulteret sig som det mærke, der skal udfordres i sin sektor.

Og prisen tilføjer til virksomhedens strengede anerkendelser, herunder at blive navngivet Pump Distributør af året på Pump Industry Awards ved flere lejligheder samt årets Små Forretninger på North East Business Awards og kortsluttede i årets Pump Industry Awards .

Tomlinson Hall er etableret i 1919 og er en langvarig distributør af store industrielle pumpe mærker. Virksomheden fremstiller også sin Liquivac-pumpe fra sine faciliteter i Billingham, der består af to workshops på et 1.5-acre-sted. For at få en komplet ende til at afslutte service fra pumpeudvælgelse, forsyning og besøg på stedet til service og genparing har virksomheden arbejdet med ledende virksomheder i hele Europa, Mellemøsten, Nordamerika, Sydamerika og Asien.

www.tomlinson-hall.co.uk

Tomlinson Hall & Co

Fordel pumper globalt for mange OEM'er

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.