← Tilbage til Ikke kategoriseret kategori

Tomlinson Hall fejrer 100 Year Milestone med velgørende drev

Tomlinson Hall fejrer 100 år

Regionens største pumpeproducent og distributør fejrer 100-år i erhvervslivet med lanceringen af ​​100 for 100-kampagnen som et tegn på succesen.

Billingham-baserede Tomlinson Hall har valgt en kombination af 12 gode årsager, der omfatter at give tilbage til lokalsamfundsprojekter og nationale og lokale velgørenhedsorganisationer, som f.eks. Salvation Army, Billingham South Community Primary School og James Cook University Hospital. Hver måned vil det donere 100 efterspurgte varer.

Dette vil omfatte bidragende gaver, der passer til hver valgt velgørenhed fra 100 soveposer, gennem til 100 traume bamser og 100 påskeæg.

Og kampagnen er lanceret på bagsiden af ​​et af de mest succesrige år til dato, som har set selskabet øget salget med næsten en halv million, samtidig med at der opleves en betydelig stigning i eksportaktiviteten.

Taler om sin årlige velgørende kampagne, sagde Colin Simpson, forretningsudviklingsdirektør hos Tomlinson Hall:

"Vi er utroligt stolte af vores virksomhedsarv, og da vi går ind i vores 100-år i erhvervslivet, ønskede vi at markere dette på en unik måde, samtidig med at vi gav tilbage til vores lokalsamfund og længere væk.

"Ved at køre denne kampagne månedligt betyder det, at vi fejrer denne vigtige milepæl hver måned og donerer til flere værdige velgørende organisationer."

Nu under ledelse af en tredje generation Tomlinson, Tony Keville, er virksomheden anerkendt over hele kloden som en førende pumpeforhandler og har bygget utroligt stærke relationer, der skal anerkendes som eneste distributør i Storbritannien for førende pumper, herunder DEPA, ELRO og Richter.

Som en af ​​få virksomheder, der helt fremstiller en britisk pumpe i Liquivac® - en meget innovativ og nichepumpe, der eksporteres over hele kloden - har den succesfuldt positioneret sig som markedsleder inden for fremstilling af væskering, vakuumpumpe teknologi.

Som en multi-prisbelønnet virksomhed er virksomheden ved navn Pump Distributør af året blevet tildelt Pump Industry Awards ved flere lejligheder, der tidligere er blevet kronet som årets SMV og årets ingeniørfirma ved NEPIC-priserne. som modtaget en Small Business Award på North East Business Award.

Denne stærke forretningsmæssige ydeevne er kombineret med en iboende kultur med næsten 60% af virksomhedens medarbejdere - der nu står hos 27 - har været hos Tomlinson Hall i over 10 år. Imponerende har to teammedlemmer været i virksomheden i over 40 år, og yderligere fire ansatte besidder over 25 års lange service.

Colin sagde: "Vi er en ambitiøs forretning med et godt team, der kører os fremad. Vi er utroligt stolte af at være en lokal virksomhed, der opererer på tværs af en global skala, der arbejder med nogle af verdens største mærker. "

"Som vi går ind i vores hundredeårs år har vi en imponerende salgsrørledning kombineret med spændende planer for vores egen innovative pumpe, som er i stand til at drive vores Liquivac® mærke endnu mere."

"Vi har altid været forpligtet til at give tilbage til lokalsamfundet, og det er meget meget, der fortsat er en del af vores CSR-planer, når vi går videre."

Senest har virksomheden slået sig sammen med tre af verdens største investorer inden for pumpeforskning og -udvikling for at levere udstyr til en træningsleverandør baseret på Stockton-on-Tees, NETA Training Group.

Tomlinson Hall er etableret i 1919 og er en langvarig distributør af store industrielle pumpe mærker. Virksomheden fremstiller også sin Liquivac-pumpe fra sine faciliteter i Billingham, der består af to workshops på et 1.5-acre-sted.

For at få en komplet ende til at afslutte service fra pumpevalg, levering og besøg på stedet til service og reparation har virksomheden arbejdet med ledende virksomheder i hele Europa, Mellemøsten, Nordamerika, Sydamerika og Asien.

www.tomlinson-hall.co.uk

Tomlinson Hall & Co

Fordel pumper globalt for mange OEM'er

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.