← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Termiske kameraer giver unikke indblik i materialegenskaber

Ikke-destruktiv testning

FLIR Systems rapporterer, hvordan dets termiske kameraer med Lock-In, Transient og Pulse kan udføre avancerede inspektioner som ikke-destruktiv testning (NDT) eller stresskortlægning, der løser temperaturforskelle så lave som 6700 mK.

materialeegenskaber indsigt

FLI A6700

NDT bruges i vid udstrækning til at vurdere egenskaberne af et materiale, komponent eller system uden at forårsage skade. FLIR A6700sc serie kameraer kan registrere interne defekter gennem mål excitation og observation af termiske forskelle på målets overflade.

Termisk billeddannelse er et værdifuldt værktøj til at detektere fejl og mangler i kompositter, solceller, broer og elektronik. Det er også et godt værktøj til termisk kortlægning af stress ved materialetestning.

Termisk ikke-destruktiv test ved brug af et FLIR A6750 SLS langbølget infrarødt termisk kamera kan registrere interne defekter gennem mål excitation og observation af termiske forskelle på en målflade. Dette kamera er også vist sig at være et værdifuldt værktøj til at detektere hulrum, delaminering og vandinddragelse i kompositter.

For yderligere information venligst besøge her eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via