← Tilbage til Bearings kategori

Self-Lube Lejer Hjælp Food Plant Spar Over € 54,000 A Year

dej bevise

Som et resultat af pudebloklejelejer, der svigtede hver seks uger på multipelbælts dejbevis-sektionen af ​​en proceslinje, vendte en britisk baserede tortilla-wrapproducent til NSK for at få hjælp.

Undersøgelser foretaget af NSK's ekspert ingeniør team medførte fejl i indledningen af ​​mel partikler og skruen løsning (shaft creep) på grund af vibrationer. Der blev derefter foretaget en henstilling til udskiftning af tortillapackningsproducentens standardpudebloksenheder med Self-Lube Triple-Lip forseglede enheder og excentriske låsekraber fra NSK.

De udskiftede lagerenheder har med held forlænget levetid fra seks uger til over et år, hvilket medfører betydelige omkostningsbesparelser. B112018-N-Image1.jpeg - Partikler af flor kan være yderst skadelige for ukorrekt specificerede lejer på dejbemærkede transportbånd

Dejen, der beviser på tortillakapslingsfabrikken, har i alt 42-ruller, som hver især støttes af to pude-bloklejer med en enkelt læbetætning og sæt skruelåseanordning.

Rotationshastigheden er omkring 120-omdr./min. Et bælte er viklet rundt om rullerne for at formidle tortillahulderne og holde dem tilstrækkeligt lange til at bevise. Tortilla-wraps-rejsen fra den ene ende af dejen viser sig, flip over på bæltet nedenfor og bevæge sig i den anden retning.

Denne sekvens gentages, indtil de kommer ind i ovnen til bagning. Dough-proof transportører opererer i barske forhold, hvor de udsættes for melpartikler og metalrester fra kæde- og kædehjulsbearbejdning (et antal ruller på dejbearbejdende transportører drives typisk af tandhjul og kæde).

For tortillakaproducenten betød dette driftsmiljø, at to monterede lejer og en 35mm diameter skaft skulle udskiftes ca. hver sjette uge.

Lejerne blev rapporteret som beskadiget ud over brug på grund af kraftig forurening og krybbeskadigelse af boringen, mens rullen måtte udskiftes på grund af en underdimensioneret akseldiameter på den bærende fladeflade (fra slidskader forårsaget af kryb).

Ethvert fiasko ville kræve et betydeligt antal mandtimer til at udføre udskiftningen og medføre betydelig maskinens nedetid og dyre produktionstab. I modsætning hertil har introduktionen af ​​NSK Self-Lube Triple-Lip-forseglede enheder produceret nulfejl i løbet af en 12-måneders periode.

Disse lejer har en nitrilgummi tredobbelt læbe, der er bundet til et beskyttende trykstålskærm. Som et resultat opnås længere lejelængde gennem overlegen tætning. Derudover giver lejeenhederne forlængede smøreintervaller, hvilket igen reducerer vedligeholdelsesomkostningerne væsentligt og øger produktiviteten af ​​maskiner og udstyr.

I alt er de årlige besparelser hos tortillapacket producenten beregnet til € 54,665. Self-Lube Triple-Lip-forseglede enheder tilbyder enkel implementering og repræsenterer en klar udskiftning af eksisterende lagerenheder. De er tilgængelige til både indstillede skruer og excentriske låsekraveindsatser, i metriske og kejserlige borestørrelser.

Vigtigt for ansøgningen på tortillapacketproducenten har valget af excentriske låsekanter succesfuldt reduceret indsatsen løsnes i drift uden at beskadige akslen.

For mere information, besøg www.nskeurope.com

NSK Deutschland GmbH
Harkortstrasse 15
40880 Ratingen
Tyskland
Marie-Dominique PILATH
Telefon: + 49 2102 4810
Fax: + 49 2102 4812290
[Email protected]

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.