← Tilbage til Process Control & Automation kategori

Ny Laser Machining Center Revolutioniserer Kontrolpanel Produktion hos Engineering Firm

laser bearbejdning center

I en "UK først" har Hawarden-baserede elværker, LCA Group, skiftet sine kontrolpaneloperationer fra manuel produktion til end-to-end automation, herunder laserbearbejdning. Bevægelsen forventes at omdanne dens produktivitet og effektivitet.

LCA-koncernen, der for nylig er under nyt ejerskab, har investeret i:

et Rittal Automation Systems 3D laserbearbejdningscenter for at revolutionere konstruktionen af ​​sine rustfrit stålpaneler ved at automatisere processer, der tidligere er udført med hånden, et Secarex-skærecenter til at skære DIN-støtteskinner, C-skinner og kabelkanaler, et Averex-ledningscenter til at skære ledninger til den korrekte længde før stripping og krympning af dem med ledningsrør

Med Eplan Propanel-softwaren, der leverer integrerede 3D-modellerings- og computerstøttet design (CAD) -funktioner, er maskincentret programmeret til at styre måling og bearbejdning til ekstremt høj grad af nøjagtighed og behandler paneler i en brøkdel af den tidligere tid.

Det gør det muligt for LCA Group at servicere højere volumen ordrer fremad, samt hurtig omsætning af bulk ordrer - herunder næste dag levering.

"Vores investering i denne nye Rittal Automation Systems-maskine er utrolig vigtig for væksten i vores kontrolpanelproduktion og designvirksomheder her i Storbritannien" sagde Alan Sheppard, administrerende direktør for LCA Group.

"Det er en hensigtserklæring med hensyn til vores vækst, da det betyder, at vi nu leverer mere hurtigere, bedre og mere effektivt til kunder over hele verden uden at gå på kompromis med den kvalitet, vi er berømte for."

LCA Gruppens kontrolpaneler anvendes i en række industrier, herunder nukleare, fødevarefremstilling, elproduktion, vand og forsyningsselskaber, olie- og gas- og medicinalvirksomheder.

"Denne nye Rittal Automation Systems-maskine giver os kapaciteter, der ligger langt foran kurven på vores konkurrenter i Storbritannien" tilføjede Alan.

"Kombiner det med vores nye 3D CAD-muligheder, og vi fordyber vores kunder i design og byggeprocessen som aldrig før. De flyver lettere ind og flyver ud af de designede produkter, vi bygger, og vi kan levere dem til deres dør inden for dage.

"Ikke kun det, men vi gør nu engangsbeskeder eller højt volumen, masseproduktion af kontrolpanelkasser ved tryk på et par knapper."

Heath Grant, Rittals Area Sales Manager, rådgivet, "LCA-koncernens erfaring viser, hvordan Rittals værdikæde kan automatisere hele processen med panelbygning og design.

"Vi er meget opsat på at tilskynde britiske virksomheder til at vedtage teknologi, der revolutionerer panelbyggeri og elteknik over hele verden.

"Når det kommer til forarbejdningspaneler, bearbejdningscentre fra Rittal Automation Systems, er det lyse år forud for den alternative, manuelle tilgang. De fremskynder behandlingen med så meget som 66 procent i forhold til den traditionelle håndværktøjsmetode.

"Vores online return on investment (ROI) Calculator viser, hvor hurtigt maskincentret vil tage for at betale for sig selv, og vi forventer, at kunderne bliver glædeligt overrasket over det, de finder!

"Hertil kommer, at vores omfattende udstyrssortiment til professionel værkstedsoperation har givet LCA Group fuldt automatiseret end-to-end maskinteknik. Det er alt lige fra fræsning og laserbearbejdning til trådbehandling og ledningsføring, skæringskabelkanaler og støtteskinner til panelhåndtering og montage. Det er så meget hurtigere, og finishen er konsekvent second-to-none. "

Yderligere oplysninger kan fås på www.rittal.co.uk, www.youtube.com/watch?v=7d27sUtLL0Uog www.friedhelm-loh-group.com eller på kvidrerittal_ltd.

Rittal Ltd

Vi leverer kabinetter, strømforsyning, klimakontrol, it-infrastruktur og software og service.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via