← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

NSK til at afsløre boldskruer, lejer og lineære styringer på EMO 2019

p bs-din-serie

Blandt udstillingerne fra NSKs omfattende portefølje på årets EMO Hannover 2019-udstilling vil der være en række bemærkelsesværdige produkter til værktøjsmaskiner, herunder det nyligt indførte sortiment af DIN-standardkugler og en ny serie af præcisionskugler med høj holdbarhed skruer. Også præsenteret er en række optimerede spindelejer til stadig højere præcision og hastighed, mens et yderligere produkt, der skal afsløres, er en række lineære rulleførere udstyret med stærkt støvtætte pakninger. Besøgende til EMO Hannover, som finder sted på 16-21 september, finder NSK på stand B34 i hal 7.

DIN-standardkugleskruer med høj hastighed til værktøjsmaskiner

NSK-udstillingsvinduet på EMO Hannover vil blive overskriften af ​​de nyligt indførte DIN-standardkugleskruer, der er designet til at tilbyde højhastighedstog og høj belastningskapacitet samt lav støj. Faktisk kan 1.4 gange dynamisk belastning opnås takket være brugen af ​​NSK's proprietære TF-bærestål.

p-CRB-robustride

Det specielle bur af Robustride-lejer hjælper med at minimere slid, selv under høje belastninger
PR Ref. C042019-N | 2 / 3

Også i spotlyset vil være NSK's nye udvalg af præcisionskugler med høj holdbarhed, der gør brug af nyudviklet overfladebehandlingsteknologi for at reducere slid og realisere vedligeholdelsesfri drift i længere intervaller. En særlig overfladetekstur påføres løbene for at forbedre oliefilmdannelsen stærkt. Det er typisk vanskeligt for en tilfredsstillende oliefilm at danne under lavhastighedstryk, kortslag, oscillerende type operationer. Selv under sådanne forhold er højstyrke præcisions boldskruer tre gange mere slidstærk end standard NSK-produkter. Kugleskruerne er ideelle til bearbejdning centre, der udfører høj nøjagtighed operationer, såsom mold og die maskinbearbejdning, samt EDM (elektrisk udladning bearbejdning) maskiner.

Den NSK udskiftelige kugleskrue til automatiske overførselssystemer (pick og place) er et andet højdepunkt på showet. Her fremstilles akslen og møtrikken individuelt, så NSK kan garantere specifikationen for tilfældig matchning, og dermed gøre dem udskiftelige. NSK udskiftelige kugleskruer, som tilbyder C7-nøjagtighedskvalitet, vil være tilgængelige i akseldiametre på 15-32 mm og med ledninger af 5-20 mm. En NSK K1 smøreenhed kan også tilbydes.

En yderligere innovation på skærmen er S-HTF kugleskrue serien til sprøjtestøbemaskiner, der giver mere end dobbelt levetid og 1.3 gange større dynamisk belastningskapacitet end virksomhedens tidligere generation.

kugleskrue med høj holdbarhed

Kugleskruer med høj holdbarhed præcist fra NSK har nyudviklet overfladebehandling
teknologi

Optimerede spindelejer til stadig højere præcision og hastighed

NSK er indstillet til at fremvise sine nyligt indførte enkeltrør cylindriske rullelejer med betegnelsen'Robustride'. Hovedtræk ved Robustride serie lejer er buret, hvor geometri og vejledning er forbedret specifikt til brug på spindeldrevet af værktøjsmaskiner. Resultaterne af dette optimeringsarbejde omfatter bedre fordeling af smøremidlet og i sin tur reduceret og mere ensartet varmegenerering inden for rullelejeret, hvilket minimerer slid, selv under høje belastninger.

En yderligere bæreløsning vil være i beviser med den robuste serie af højhastighedskontrolkuglelejer med Sursave-buret, som vises på en maskinspindel. Buret letter 20% mindre varmegeneration i sammenligning med konventionelle lejer, der arbejder under højhastighedstilstande.

Datos adjuntos sin titulo 02413

4) RA-serie lineære rulleføringer er monteret
med en meget støvtæt V1 bundforsegling

Høj ydeevne lineær bevægelse

NSK vil præsentere sin nye RA serie af lineære rulleførere med stærkt støvtætte V1-pakninger og V1 bundforseglinger for at forbedre maskinens levetid og pålidelighed. Støvtæt ydeevne og lav friktionsmodstand er opnået ved at optimere tætningslæbeformen og kontakten og ved at anvende et tætningsmateriale med høj slidstyrke. RA-serien vil blive vist i en vandkasse hos EMO Hannover.

Også værd at nævne er en række lineære styreskinner, der giver mulighed for at belægge med et keramisk lag. Designet til værktøjsmaskiner, der arbejder i barske miljøer, giver den sorte, ultra-tynde (~ 1 μm) belægning høj rusthæmmende egenskaber.

NSK på EMO 2019: hal 7, stand B34.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link