← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Lejefiltreringsløsninger til vandkvalitetsproblemer

industriel filtrering udlejning

Amazon Filters har indført en ny udlejningstjeneste for kommunale vandvirksomheder, der hjælper dem med at sikre deres kunder, at de får fremragende kvalitetsvand ved hjælp af mobilfiltreringsskidsenheder.

Klimaændringer understreger globalt drikkevandsforsyningen som følge af stigninger i temperatur, forskydninger i nedbørsmønstre og en stigning i hyppigheden af ​​oversvømmelser og tørke. Sådanne forhold kan resultere i problemer med vandkvalitet på kort til mellemlang sigt.

En række konfigurerbare skidmonterede filtreringsenheder kan nu lejes fra Amazon Filters. Tilgængelig til leje af disse mobilfiltreringsplatforme eliminerer behovet for at investere i kapitaludstyr, der kan sidde tomgang for meget af året. Fleksible udlejningsvilkår betyder, at du kun betaler for, når du har brug for det.

Bevist at opretholde kvaliteten af ​​de kommunale vandforsyninger til strømningshastigheder op til og over 100 m3 pr. Time, kan Amazon Filters skidmonterede filtreringsplatforme hurtigt konfigureres til optimalt at løse problemer som høj grad af turbiditet, chlor- eller manganfjernelse og eliminering af kryptosporidium forurening.

filtrering udlejning

På baggrund af dets proprietære SupaPore og SupaPleat pleated og SupaSpun dybdefilterteknologier tilbyder Amazon Filters skidmonterede filtreringssystemer længere levetid, større gennemløb og lavere driftsomkostninger end konkurrencedygtige systemer.

For yderligere information om leje af et slidmonteret filtreringssystem for at beskytte din vandforsyning bedes du kontakte Amazon Filtre på + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

www.amazonfilters.com

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link