← Tilbage til Process Automation kategori

Italian Pharma Company vælger Emerson at aktivere digital transformation

FIS Montecchio facilitet

Multisite-automatiseringsinvesteringer for at hjælpe FIS med at forbedre effektiviteten, kvaliteten og overholdelse af fremstillingsvirksomhed

FIS - Fabbrica Italiana Sintetici, en førende aktiv farmaceutisk ingrediensproducent, har valgt Emerson til at digitalisere operationer og arbejdsprocesser på tre produktionssteder i Italien. Med kontrakterne $ 20 million (€ 16.1 million) vil Emerson tilbyde automationsteknologi til at skabe et fuldt elektronisk produktionsmiljø for øget effektivitet, kvalitet og lovgivningsmæssig overensstemmelse.

"Det er afgørende, at FIS udvikler det rette forhold for at hjælpe det med at udvide operationerne på en målrettet og forsigtig måde" sagde Franco Moro, general manager for FIS. "Arbejde med Emerson giver FIS en betroet partner, da vi digitaliserer arbejdsprocesser og investerer i automatisering for at forbedre produktion og effektivitet."

Som en del af sin vækststrategi konstruerede FIS en ny $ 123 million (€ 100 million) enhed på sit Termoli-websted, fordoblingskapacitet til fremstilling af aktive farmaceutiske ingredienser. Emerson vil implementere sin Syncade ™ -produktionsudførelsessystem på Termoli-webstedet, samt Montecchio-faciliteten, der giver automatiske arbejdsgange og papirløse procedurer og registrering. Papirløs fremstilling forbedrer produktionseffektiviteten og giver udbredt fordele i overensstemmelse, produktkvalitet, lagerstyring og dokumentkontrol, som er kritiske i den stærkt regulerede farmaceutiske industri.

De to førende virksomheder har tidligere været partnere; Emerson leverede sit DeltaV ™ distribuerede kontrolsystem til overvågning og styring af fremstilling på Termoli-stedet i 2017. Som en del af denne seneste aftale vil Emerson udvide automationssystemet til at indarbejde yderligere måle- og kontrolinstrumenter. Ved at standardisere på DeltaV på tværs af sine Termoli-, Montecchio- og Lonigo-websteder, har FIS til formål at forbedre effektiviteten og sikre konsekvent drift.

"Dette projekt styrker Emersons stærke forhold til FIS, og som en betroet rådgiver vil vi fortsætte med at støtte sine forretningsmål på lang sigt" sagde Mike Train, administrerende direktør for Emerson Automation Solutions. "Vores ekspertise vil hjælpe FIS med at automatisere arbejdsprocesserne yderligere og øge rentabiliteten på tværs af disse tre websteder som en del af en virksomhedsstrategi for digital transformation."

Kontrakterne indgår i en 10-årig strategisk rammeaftale indgået med Emerson for levering af sine DeltaV- og Syncadesystemer, måleinstrumenter og kontrolventiler samt en 10-årig serviceaftale, der dækker styresystemerne på alle tre sider plus de nye MES-systemer på Termoli og Montecchio.

For mere information, besøg www.Emerson.com/DeltaV og www.Emerson.com/Syncade

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.