← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Europas største-nogensinde Emerson-brugerkonference, der afholdes i Milano

europæernes største nogensinde brugerkonference

Optagelsesantal præsentationer informerer deltagere om, hvordan de nyeste automatiseringsteknologier kan hjælpe dig med at transformere operationerne digitalt

Den største nogensinde Emerson Global User Exchange i Europa finder sted i Milano, Italien, i 2020. Den toårige konference afholdes i Milano Convention Center fra marts 18 til 20, med nuværende og potentielle brugere af Emerson-automatiseringsteknologier, -produkter og -tjenester, der deltager fra hele Europa, Mellemøsten og Afrika. Temaet for begivenheden er 'Discover, Design, Deliver', og delegerede vil være i stand til at lære, hvordan de nyeste automatiseringsteknologier kan hjælpe med digital transformering af operationer og forbedring af aktivitetseffektivitet.

Et hidtil uset antal præsentationer er blevet sendt af brugerne - mere end 300 i alt fra 30 forskellige lande. Dette er en stigning på 25% i forhold til tidligere Exchange-konferencer, der blev afholdt i Europa, hvilket viser den betydelige interesse for 2020-begivenheden. Repræsentanter fra 15 industrier, herunder mad og drikke, olie og gas, kemisk, kraft, farmaceutisk og diskret produktion, vil levere præsentationer om aktuelle projektløsninger og applikationssucces. Dette inkluderer virksomheder som ADNOC, BASF, BP, Dow, EDF Energy, Equinor, GE Healthcare, Novartis, SABIC, Shell, Södra Cell, Total og Yara.

”Den femte globale brugerbørs i Europa vil være den største og mest innovative hidtil,” sagde Roel van Doren, koncernpresident for Emerson's Automation Solutions-forretning i Europa. ”Det vil give en større mulighed for delegerede at opdage nye teknologier, tjenester og arbejdspraksis, før de vender tilbage til deres virksomheder bevæbnet med viden for at levere forbedringer, der kan øge deres forretningspræstationer.”

Højdepunkter inkluderer hovedtaler fra Roel van Doren; Richard Mortimer, VP engineering, Global Projects Organization hos BP; og Vidya Ramnath, præsident for Emerson's Automation Solutions-forretning i Mellemøsten og Afrika. Brugerpræsentationer fra 20 emnespor vil fokusere på emner, herunder adressering af industritab og opfyldelse af forretningsresultatmål; dramatisk forbedring af sikkerhed og overholdelse; reduktion af kapital- og ingeniøromkostninger; øget rentabilitet gennem effektiv energistyring; foretage vedvarende forbedringer gennem procesoptimering; begrundelse for et forudsigeligt vedligeholdelsesprogram; oprette vellykkede systemmigrations- og livscyklusadministrationsveje; og løse vanskelige måling og kontrol udfordringer.

Deltagerne kan vælge mellem 25-certificerede uddannelseskurser for at udvide deres vifte af færdigheder og forbedre deres personlige og karriereudvikling. Kurser inkluderer cybersecurity bedste praksis, implementering af DeltaV ™ version 14 og energistyringsstrategier til procesanlæg.

Delegater kan oprette en gratis konto på Emerson's globale brugere udveksler Europa Mellemøsten og Afrikas websted, så de kan få vist detaljer om alle brugerpræsentationer på forhånd. Den personaliserede konto tilbyder muligheder for at sikre, at deltagerne får maksimal værdi af konferencen med forslag til personaliserede rejseplaner baseret på de mest relevante præsentationer fra emnesporene, der er tilpasset de deltagers specifikke behov og interesser.

Arrangementet vil også indeholde en 8,000 kvadratmeter løsningsudstilling - den største nogensinde på en Emerson Global Users Exchange i Europa. Expo vil omfatte praktiske demonstrationer, der er skræddersyet til hver delegations jobspecifikation. Et højdepunkt ved ekspoen vil være en demonstration af det utrolige potentiale i digitale løsninger til forbedring af nedlukning, omdrejningstid og driftsstopplanlægning og -udførelse. Delegater vil være i stand til at nyde en fordybende 360-grad video- og virtual reality-oplevelse. Expo vil også have over 30 tekniske partnere, herunder Cisco, Microsoft og Informetric.

Emerson Global Users Exchange, Europa, Mellemøsten og Afrika er organiseret for at hjælpe delegerede med at hente mest mulig ud af deres automatiseringsinvesteringer og dele deres læring med hinanden. Formet af brugere, for brugere, administreres begivenheden i Europa af et bestyrelse, der består af Emerson-brugere fra en række brancher sammen med Emerson-facilitatorer og -værter, der formulerer konferenceindhold og styrer retningen for brugergruppen som helhed . I alt har mere end 4,500-delegerede deltaget i tidligere globale brugereudvekslinger i Europa, hvoraf 90% sagde, at de ville anbefale en kollega at deltage i konferencen.

Se den fulde konference-dagsorden, få dit personlige program og tilmeld dig kl EmersonExchange.org/EMEA.

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link