← Tilbage til Cables, Connectors, Decontactors kategori

DEUTSCH-stik til hårde miljøer tilføjet til porteføljen

DEUTSCH-stik

Nem montering, ledninger til ledninger og forskellige versioner: Börsig tilbyder nu gennem Conrad de afprøvede kvalitetskontakter fra DEUTSCH

DEUTSCH-seriens stik er præget af deres ekstremt robuste arkitektur og er nu tilgængelige hos Conrad. Den mest kendte DEUTSCH serie DT er tilgængelig i forskellige versioner som en to-, tre-, fire- og sekspolet i en multi-pin array. Kunderne kan vælge mellem hus til montering med stik eller stikkontakter. Et stik består af huset, kontakterne og en sikkerhedskile.

Forbindelserne anvendes hovedsageligt i industrielle områder med barske miljøforhold. De er modstandsdygtige over for både høje og lave temperaturer (-55 til 150 ° C) samt vibrationer, stød, væsker og kemikalier. Højspændinger op til 1500V præsenterer også ikke noget problem. Alle hus er designet i overensstemmelse med beskyttelsesklasse IP68. Derudover er de tilgængelige med forskellige antal kontakter afhængigt af serien.

Installationen er meget let og giver stor fleksibilitet: med valgfri ledning til ledning og stikmontering samt flangemontering. Dedikerede tilbehør er også tilgængelige, såsom kodningstifter, tætningsstik og en teststiften. Monteringsværktøjer omfatter krympning af håndværktøj til forskellige kontakter og et demonteringsværktøj.

Elektronikforhandleren Börsig leverer de veletablerede DEUTSCH-kvalitetskontakter fra TE Connectivity. Distributøren bruger nu Conrad som salgspartner. Uwe Glowalla, Salgschef på Börsig, forklarer: "For os som distributør tilbyder Conrad en fremragende salgskanal, der giver os mulighed for at nå en bred vifte af kunder. Derfor kan vi udvide vores tilstedeværelse på markedet og tilbyde vores produkter af høj kvalitet til kunder. "

Jürgen Spörl, produktchef for strategiske mærker hos Conrad Business Supplies, konkluderer: "Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder mange forskellige designs som to-, tre-, fire- og sekspolede versioner i en multi-pin-ordning .”

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via