← Tilbage til Industri Nyheder kategori

5 Hovedtyper af fremstillingsprocesser

5 Manufacturing Process Types

Enhver i fremstillingsindustrien ved, at deres produkter næsten kan sælge sig selv, hvis visse elementer er på plads. Mens der altid er så konstant kamp mellem kvalitet og mængde, der er ingen grund til, at du ikke kan få det bedste fra begge verdener.

Når man viser potentielle kunder omkring dit anlæg, er det godt at huske, at den gennemsnitlige legende ikke forstår de fem hovedtyper af fremstillingsprocesser, og alt de ser på, er kvaliteten af ​​det produkt, de kan forvente til de laveste omkostninger for dem.

Her er hvor de fræsindsatser er af største betydning. Som du ved, er disse indsatser ansvarlige for et "poleret" færdigt produkt, især når du arbejder med metaller. Det kræver, at du bruger de højeste kvalitet fræsindsatser til jobbet ved hånden, så dine afslag er færre, prisen er lavere, og kunden er gladere. I mellemtiden lad os se på disse processer, så du kan forklare dine kunder, hvordan du arbejder og hvordan det gavner dem.

1. Diskret

Diskrete fremstillingsprocesser er måske en af ​​de sværeste at lette, fordi den faktiske proces kan variere fra et par opsætninger og overgang til flere med større tal, hvilket betyder en længere forsinkelse. Mens du kan arbejde med flere produkter samtidigt, hvis tiden er af essensen, er det måske ikke den proces, du vil bruge.

2. Gentagne

Når det kommer til det traditionelle koncept for en produktionslinje, er den gentagne proces, hvad de fleste mennesker forstår. Det er her, hvor de samme produkter, eller dem der ligner i naturen, bliver produceret lige efter hinanden. Det er den fremstillingsproces, som man forstår mest, men det har måske ikke råd til dig, at du får den kvalitet, du er ude efter, uden de fræsningsindsatser, der er nævnt ovenfor. De er afgørende for kvalitetskontrol, især på dette niveau.

3. Job Shop

Jobbutikker har typisk ikke en produktionslinje og vil ofte udskille engangsprodukter. Normalt er de skræddersyet, og her igen kan disse fræsindsatser gøre eller ødelægge det færdige produkt. Omkostningerne er typisk højere, når man fremstiller et produkt ad gangen, men det giver dig mulighed for at gøre super højt arbejde.

4. Batchproces

I batchprocessen inden for fremstillingsindustrien sættes produkter i batcher - som navnet antyder. Det kan være flere batches over en periode, og det kan være en engangsbestilling. Batchprocesser kan også udføres kontinuerligt over en lang periode, men det handler kun om produkter, der fremstilles i batches.

5. Kontinuerlig proces

Kontinuerlig procesfremstilling svarer meget til gentagen og vil ofte køre døgnet rundt. Forskellen er primært, at slutproduktet i en kontinuerlig proces er i form af væske, gas eller pulvere. Selvfølgelig behøver du ikke fræsindsatser til denne proces, men de blev brugt til fremstilling af maskiner, som din virksomhed bruger.

Selvom du måske ikke kan se hvorfor dette er vigtigt, er det klogt at forstå, at den typiske kunde bare er bekymret for at få de bedste kvalitetsprodukter skubbet ud i den hurtigste mængde tid til den laveste pris. Som du ved, kan en jobbutik måske ikke opfylde de priser, de har råd til at betale.

Ved at uddanne dine kunder kan du hjælpe dem med at forstå bedre, hvorfor din tid og prisstrukturer er sat op som du har dem. Når det kommer til kundetilfredshed, er nogle gange denne information alt, hvad der kræves.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.