← Tilbage til Kompressorer, Pneumatik & Hydraulik kategori

Storbritanniens ældste kompressorer annonceret!

Resultaterne er talt og vinderne er i! Gardner Denvers forsøg på at finde de ældste CompAir og Hydrovane kompressorer har været en rungende succes med indgange modtaget fra hele Storbritannien, og i dag er virksomheden stolt af at annoncere de to vindende poster.

Flyvning af flaget for pålidelighed og holdbarhed af CompAir-kompressorer er en 1936 CompAir Broomwade maskine, der har klargjort en utrolig 78 års service og en lige så fantastisk historie. Lidt yngre, men "kamppas" i 50'erne er en 1963 Hydrovane kompressor.

1963 Hydrovane
Entered for kunden af ​​Gardner Denver distributør, Richard Coar fra Airvane Compressors, er den 51-årige Hydrovane-enhed i daglig drift ved University of Manchester, et websted, der har været i spidsen for engineering siden det åbnede.

Pioneering udviklingen af ​​verdens første computer og opnåelse af talrige firsts inden for både rum- og rumfartsindustrien, forskningscentret har 25 Nobelpristagere blandt sine nuværende og tidligere forskningsmedlemmer og blev for nylig tildelt en nobelpris til engineering for udvikling af grafin .

Kompressoren er en af ​​ca. 70-andre Hydrovane kompressorer, der er i brug på tværs af universitetet, som alle serviceres og vedligeholdes regelmæssigt af Airvane Compressors.

1936 CompAir
1936 CompAir kompressoren er i daglig drift i et forskningscenter ved et universitet i det nordlige England.

Indtast på vegne af kunden af ​​Gardner Denver distributør, Chris Hall fra Air Compressors and Blowers North (ACB), maskinen, der er placeret i en gammel 2. verdenskrigs bunker, betjenes regelmæssigt regelmæssigt af ACB og er faktisk netop bestået dens årlige vedligeholdelsesinspektion med flyvende farver.

Udover at være en veteran i trykluftsverdenen er maskinen også en erfaren rejsende, der har været stationeret på en U-bådservicegård i Tyskland efter Anden Verdenskrig, før han tog turen over kanalen til donation til en professor ved University i 1967, da forskningsfaciliteterne først åbnede.

Maskinen har stadig alle sine oprindelige forretter, der er fyldt med olie, og selv om denne type starter ikke længere er i brug, er den blevet bevaret på denne maskine.

Kommenterer kampagnens succes, sagde Colin Mander, regionaldirektør i Gardner Denver, "Vores kompressorer er altid bygget til at vare, men selv vi er blevet" blæst væk "i en alder af nogle af de indlæste maskiner, som stadig er i perfekt arbejdsstilling.

"Det er virkelig testamente til Storbritanniens store ingeniørarv, at disse maskiner stadig går stærke efter alle disse år; men det er også fordi kompressorerne er blevet serviceret regelmæssigt af fabriksuddannede ingeniører ved hjælp af ægte dele og de rigtige vedligeholdelsesteknikker.

"Det" er kombinationen af ​​kvalitetsteknologi og regelmæssig service af en akkrediteret agent, som stadig er lige så vigtig i dag for vores helt nye maskiner som det var for halvfjerds år siden.

"Vi havde mange flere fascinerende poster, og selvom vi kun kunne have to vindere, ville det være en skam at ikke nævne nogle af de andre højdepunkter. Disse omfatter en serie 3 Landrover-baserede vinge kompressor drevet af køretøjets motor fra de sene 1970'er og fire CompAir Reavell BC6 kompressorer, hver over 50 år, der stadig arbejder og leverer produktionsprocessen til en af ​​de ældste virksomheder i Ipswich.

"Gardner Denver vil gerne takke alle, der kom ind, og selv om konkurrencen er nu lukket, vil vi gerne opfordre andre virksomheder til at sende deres ældste kompressorhistorier og billeder, som vi deler på Twitter og andre onlinekanaler."

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.