← Tilbage til Gas Detection kategori

Trolex udvider sit engagement i service og support

Trolex, ledere inden for gasdetektering og miljøovervågningssystemer har forlænget sin garantiperiode til to år, hvilket giver yderligere dækning for alt udstyr.

Trolex, ledere inden for gasdetektering og miljøovervågningssystemer har forlænget sin garantiperiode til to år, hvilket giver yderligere dækning for alt udstyr.

Denne nye forlængede garantiperiode fortsætter Trolexs dedikerede engagement i kvalitetsprodukter og -tjenester. Da deres kunder allerede regner med ydeevnen og pålideligheden af ​​deres produkter, styrker Trolex nye garantiudvidelse værdien af ​​deres investering.

Trolex er meget stolt af sin produktsupport og faktisk alle sine tjenester, og får konsekvent god feedback fra kunderne. De kan tilbyde en serviceaftale specielt skræddersyet til krav, der dækker vedligeholdelsen af ​​deres produkter. Trolex sikrer, at når kunderne kalder for produktsupport, taler de direkte til en ingeniør, ikke et callcenter.

Steve Smedley fra ESG Ltd, kommenterede: "Som en hyppig kunde hos Trolex vil vi gerne rose både salgs- og produktsupportafdelingerne for deres fremragende service med hensyn til alle vores behov. Deres professionalisme, tekniske viden og hurtige reaktion på vores behov sikrer, at vi kan tilbyde vores kunder en robust, pålidelig og effektiv service. Vi glæder os til at videreføre vores fremragende forhold i overskuelig fremtid. "

James Savage IEng MIET, elektroingeniør, Kellingley Colliery udtalte: "I mange år har Trolex leveret UK Coal's Kellingley Colliery med transducere til miljømæssig og maskinbaseret sundhedskontrol. Sikkerhed er i spidsen for alle vores aktiviteter hos Kellingley. Trolex tilbyder os avancerede og pålidelige systemer, der understøttes af både on-site og fabriksbaseret teknisk support, når og når det er nødvendigt. Trolexs engagement i kvalitet, pålidelighed og fremtidssyn kombineret med et stærkt kundefokus gør det muligt for Kellingley at fortsætte med at understøtte vores engagement i et sikkert arbejdsmiljø. "

Yderligere oplysninger kan fås fra Trolex Ltd, om 0161 483 1435, email [Email protected] eller ved at besøge virksomhedens hjemmeside www.trolex.com.

Trolex Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.