← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Transportable CEMS can be hired

FTIR gas Continuous Emissions Monitoring System

The MCERTS approved Gasmet DX4000 transportable FTIR gas Continuous Emissions Monitoring System is available for hire from Quantitech.

I stand til at overvåge flere gasser samtidigt, selv i de varme, ætsende og fugtige emissioner, er DX4000 ideel til en bred vifte af gasanalyseprogrammer. Quantitechs dr. Andrew Hobson siger: "DX4000 er populær til udlejning på grund af dets bærbarhed og fleksibilitet; den har samme kapacitet som en rackmonteret CEMS, men giver brugerne mulighed for at måle næsten enhver gas på flere steder, så det kan bruges til at verificere faste CEMS og til forskning og efterforskningsarbejde. Det er også ofte ansat som kunder "prøv før de køber". "

DX4000 er typisk opstillet til at måle H2O, CO2, CO, NO, NO2, N2O, SO2, NH3, CH4, HCI, HF og en række forskellige VOC'er, men yderligere gasser kan tilsættes uden nogen hardwareændringer. Nem at bruge Calcmet ™ software leveres med analysatoren, og resultaterne kan vises i ppm, mg / Nm3 eller Vol-%. Alle måledata og spektre kan opbevares til senere analyse.

Further information is available at;

Quantitech Ltd
Fabersvej 1
Old Wolverton Road
Milton Keynes
MK12 5NP
t. 01908 227722
f. 01908 227733
E-mail [Email protected]
Internet side: www.quantitech.co.uk

Quantitech

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.