← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

TDL Analyzers Modtage Competitive Strategy Innovation & Leadership Award

Mettler-Toledos GPro 500 TDL-serie har modtaget 2014 Global Frost & Sullivan Award for konkurrencedygtig strategi innovation og lederskab. Serien tilbyder både en probe og en wafercelle til måling af gasser i forskellige typer processer.

Frost & Sullivan anerkender Mettler-Toledo AG med 2014 Global Frost & Sullivan Award for konkurrencedygtig strategi innovation og lederskab på baggrund af sin seneste analyse af TDL-analysatorens marked. Mettler-Toledo s TDL-serie, GPro 500, har et originalt design, der kan tilpasses til næsten enhver form for proces. Serien består af fire separate produkter til måling af ilt, carbonmonoxid, kuldioxid og fugt.

Mettler-Toledos GPro 500 TDL-serie kan bruges til både in situ og ekstraktionsmåling. In-situ måling bliver mere og mere foretrukket af kunderne, da direkte måling i processen er hurtig og pålidelig. Andre foretrækker ekstraktionssystemer, hvor en prøve af gassen ekstraheres bogstaveligt fra gasstrømmen før måling. GPro 500 kombinerer laserkilden og analysatoren i en enkelt enhed. Laserstrålen fra kilden passerer ned en sonde og afspejles af et tresidet spejl, der sættes op igen til analysatoren. Dette design gør justering unødvendig.

GPro 500 TDL serien er tilgængelig med en række tilpasninger, der passer direkte til analysatorens hoved. Disse tilpasninger er årsagen til GPro 500s fleksibilitet i applikationen. De fleste TDL'er bruger en stor mængde udrensningsgas for at forhindre analysatorens optik at blive overtrukket af støv i gasstrømmen. GPro 500 er tilgængelig med en robust probe udstyret med et afskærmet partikelfilter, der eliminerer behovet for rensegas. Serien har også en wafercelle, som muliggør nøjagtig måling i lukkede rum som f.eks. 2 "rør. Tidligere har dette ikke været muligt med TDL'er.

"Mettler-Toledo står for sin evne til at integrere unikke og standout-funktioner i sin produktlinje. I modsætning til konkurrerende løsninger er GPro 500 TDL-serien kompakt og letvægts og derfor let at installere, "siger Frost & Sullivan Research Analyst Janani Balasundar. "Desuden samarbejder virksomheden med forskellige lokale godkendelsesstyrelser for at sikre overholdelse af regler. For eksempel er FM Global certificering et centralt krav i petrokemiske fabrikker globalt, især i USA, et krav, der er opfyldt af GPro 500 TDL serien. "

Mettler-Toledo Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.