← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

SICK Gas Analysis lancerer nye supporttjenester

Process Automation Application

Sick UK, den førende leverandør af støv- og gasemissionsanalysatorer og flowmålesystemer, lancerer en ny pakke med service-, respons- og vedligeholdelsesmuligheder, der følger en omstrukturering af dets supportteam for at afspejle kundernes behov.

Med en række mere end 30 partikelmonitorer, gasemissionsanalysator og flowmålesystemer, herunder førende produkter som Dusthunter, GM32 in-situ NOX og SO2 analysator har Sick et veletableret ry for teknologisk ekspertise.

"I lyset af stadig strengere emissionslovgivning og risikoen for bøder og sanktioner har det aldrig været mere kritisk for operatørerne at maksimere tilgængeligheden af ​​anlæg og undgå unødig nedetid," siger John Exford, leder Process Automation Division, SICK UK.

"For eksempel skal forbrændingsprocessen og kedelanlæggets operatører sikre, at forureningsovervågning og analyseinstrumenternes nedetid er minimal, eller de kan tvinges til at lukke anlægget - en meget dyr konsekvens for optimerede kontinuerlige processer. Det kan betyde, at en affaldsforbrændingsoperatør skal købe premiumkapacitet andetsteds for at forhindre materialeopbygning. "

Som reaktion på markedets krav har Sick omstruktureret sine supportteams i Storbritannien for at optimere servicen til kunderne, leveret af et nyt niveau af service- og supportmuligheder.

Afhængigt af kundens krav vil SICK tilbyde garanterede svarmuligheder for sine emissionsgasanalysesystemer på tværs af alle procesforbrændingsanlæg med tjenester differentieret efter en 24 til 48 timers respons tilgængelighed, der er tilgængelig på en 365-dagsbasis. Der er også en række telefon-, online- og beredskabsopkaldstjenester.

"Da omkostninger til service og udkald kan være en stor faktor i driftsomkostningerne, tilbyder vi også en tilpasset træningspakke til driftsfolk til at udvikle ekspertise inden for problemløsning af instrumenter, der arbejder tæt sammen med det syge supportteam. Kurser understøttes af uddannelse og kompetence certificering, "tilføjer john.

Det syge britiske team tilbyder også et komplet udvalg af tjenester til gennemførelse af risikovurderinger og metodeudtalelser samt et komplet udvalg af sundheds- og sikkerhedsdokumentation.

SICK Gas Analysis Systems og support services er påberåbt af førende kraftgeneratorer, genbrug og forbrændingsanlæg og andre private og offentlige fyringsanlæg operatører i hele Storbritannien. Dens teknologiområde dækker en række applikationer fra flamme-ionisering, infrarød, UV og laserbaseret spektroskopi, zirkoniumsensor, atomabsorption og interferensanalyse til farvemetrisk og lysspredningsteknologi.

SICK (UK) Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.