← Tilbage til Work Wear & Equipment kategori

Sikkerhed Arbejdstøj Specialister Deltag sammen om at give markedsledende Protective Eyewear

Med sikkerhed, stil og ydeevne til sundhed og sikkerhed industrien Supertouch, specialist i PPE og arbejdstøj løsninger, har annonceret, at det har slået sig sammen med Pyramex, en førende leverandør af beskyttende briller.

Ved at frigive otte designs i sin portefølje vil kunderne have et langt større udvalg af linser og rammer at vælge imellem - hver designet til at opfylde de specifikke behov i deres arbejdsmiljø. Gennem en dyb forståelse af de vigtigste markeder og applikationer sigter Supertouch på at levere en one-stop-shop til højkvalitets beskyttende arbejdstøjsløsninger, der ikke kun opfylder sikkerhedsstandarderne, men også ser godt ud.

For mange arbejder inden for industrien er beskyttelsesbriller påkrævet i meget af dagen, og derfor er komforten nøglen. Ever-Lite er en af ​​de letteste beskyttelsesbriller på markedet, og vejer også på den mest klare panoramaudsigt uden hindring. Til sammenligning præsenterer Trulock en patenteret tempelstruktur, der låser skuespillet på plads for øget komfort, samtidig med at den lette egenskab ved 22gm bevares.

For dem, der søger en ramme-fri skue, der Itek - præsentere en blød integreret næse stykke og bløde dual-injicerede gummi tempel tips, området er ideel til hele dagen slid, med skridsikker teknologi for øget komfort. Fås i klar og grå, konstruktionen opfylder behovene i en lang række applikationer.

Den nye serie også udstyret med den PMXSLIM, der tilbyder en slim fit til mindre ansigtstræk og en justerbar PVC næsestykket. Venture 3 på den anden side nyder godt af en blød og justerbar næsestykke og ventilation på tværs af toppen af ​​rammen, samt en 9.5 basiskurve til fremragende beskyttelse side.

Diskutere det nye partnerskab, Stephen Beresford og Strategic Marketing Manager hos Supertouch sagde: "Vi er stolte af at levere høj kvalitet beskyttende arbejdstøj løsninger til en bred vifte af markedssektorer og Pyramex er en perfekt pasform med vores kerneværdier.

"Vi forstår, at når det kommer til sikkerhed, overholdelse er nøglen, men stil og komfort er også utrolig vigtig. Hvis en bruger føler sig godt tilpas i deres arbejdstøj, er de mere tilbøjelige til at bære det - beskyttelsesbriller og andet sikkerhedsudstyr bør aldrig hindre et job, det er der for at beskytte arbejdstageren og til tider dem omkring dem. Med Pyramex kan vi tilbyde både stil og substans - det er en kombination vi tror vil sælge ".

Som en vigtig del af dagligdags sikkerhedsudstyr er det også vigtigt at holde og vedligeholde briller korrekt og effektivt. For at komplimentere rækkevidden af ​​briller, findes der også et antal tilbehør, herunder lanyards, sager samt de vigtige linser til rengøring af linserne for at beskytte linsebelægningerne og opretholde brugerens sikkerhed.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.