← Tilbage til Brand & Eksplosionsforebyggelse kategori

REMBE® er først for at implementere markedets seneste norm

EF-type eksamensbevis i henhold til standarden EN 16009

Q-Rohr®-3 er udstedt det allerførste EC-Type Examination Certificate i henhold til standarden EN 16009 - Flameless eksplosionsventiler

Siden december 07 2011 har REMBE® GMBH SIKKERHED + KONTROL fra Brilon / Tyskland deres officielle, skrevne godkendelse i hånden:

Som det allerførste firma på markedet præsenterer REMBE® stolt deres EF-Type Examenscertifikat i henhold til EN-standard 16009 for deres Q-Rohr®-3, beskyttelsessystemet til flamløs udluftning!

Denne norm trådte først i kraft i oktober 2011 og angav alle standardiserede fremstillingsbehov i forbindelse med konstruktion, inspektion, mærkning, dokumentation og emballering og gælder for alle stand-alone beskyttelsessystemer med flamløs udluftning.

Som opfinder af flamløs eksplosionsventilation konstruerede REMBE®-ingeniører fremadrettet den oprindelige Q-Rohr® på en måde, som opfylder alle EN-standard 16009-krav i forskellige testscenarier.

"EN standard 16009 giver kunden endnu en kvalitetsmærke. EC-Type Examination Certificate iht. EN-standarder 16009 bør være det vigtigste kriterium ved valg af et produkt til flamløs eksplosionsventilation. Denne norm samt de øgede krav til EF-typeprøven er at adskille hveden fra købet på dagens marked. "Siger Roland Bunse, chef for eksplosionsbeskyttelsesafdelingen hos REMBE® og medlem af det tekniske udvalg, der etablerede EN 16009.

Q-Rohr®-3 er specielt implementeret til indendørs flamløs udluftning af potentielle støv eksplosive processer. Ved montering af Q-Rohr®-3 er det ikke nødvendigt at anlægge omkostningerne ved udluftning. En anden fordel er, at Q-Rohr®-3 kan monteres i nærheden af ​​mennesker og maskiner samt den enkle, visuelle inspektion, der afstår fra periodiske vedligeholdelsesomkostninger.

Kontakt:
Rembe ® GMBH SIKKERHED + CONTROL
Gallbergweg 21
59929 Brilon, Tyskland
Tlf: + 49 (0) 2961-7405 - 0
Fax: + 49 (0) 2961-507 14
[Email protected]

Rembe LTD

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.