← Tilbage til Kompressorer, Pneumatik & Hydraulik kategori

Genbrug af BEKOMAT 31U / 32U / 33U serviceenhed

BEKOMAT 31U / 32U / 33U serviceenhed

Et vigtigt bidrag til miljøet - genbrugs service-enheder af BM31U / BM32U / BM33U

BEKOMAT er langt den mest succesfulde elektroniske niveau kontrollerede kondensat serie - og det med en god grund. Det repræsenterer benchmark for alle globale konkurrenter. Dette gælder ikke kun pålideligheden. Specielt bæredygtighedsaspekterne gennem hele livscyklusen er verdens førende:

Design: Alle sliddele er anbragt i en serviceenhed. Udskiftningen kræver kun 10% af den tid, der ville være nødvendigt for en enhed, hvor emnerne skulle udskiftes individuelt. Servicenheden er 100% tryk og funktionelt testet. Effektivt, efter hver enkelt serviceenhed skiftes, har du en ny enhed! Dette sparer personale ressourcer, reducerer nedetiderne til et minimum og øger pålideligheden.

Operation: BEKOMAT er et "zero-loss" -afløb, en enhed, som forhindrer ethvert tab af værdifuld trykluft. Betalingsperioden sammenlignet med afløb, der taber trykluft, såsom med tidsstyrede magnetventiler eller lækageflydende afløb, er ofte kun 1 til 2 måneder. Der er mere end 2 millioner allerede installeret og drift BEKOMAT er et vigtigt bidrag til miljøbeskyttelse og især til global opvarmning.

Genbrug: Selvfølgelig indeholder hver serviceenhed værdifulde materialer, der ikke blot bør bortskaffes. Hovedkomponenten er støbt aluminiumhus, som ikke kun anvendes på grund af dets særligt robuste materialeegenskaber. Det er især miljøvenligt, fordi 75% af det aluminium, der nogensinde er produceret på verdensplan, allerede har gennemgået flere genanvendelsesprocesser uden at ofre kvalitet. Genbrug er meget ressourceeffektiv, fordi den alternative produktionsmetode for primæraluminium 20 gange kræves mere energi - hvilket naturligvis genererer 20 gange mere drivhusgasemissioner.

transport: Enhver form for transport forbruger energi. For at opnå den højest mulige energieffektivitet hjælper det selvfølgelig med at indsamle samme type skrot eller så mange lignende serviceenheder pr. Forsendelse som muligt.

For mere information om vores BEKOMAT serie, kontakt os venligst på 01527 575778, og vi hjælper gerne.

Kontaktperson: Ruth Goodison
BEKO Technologies Limited
2 & 3 West Court, Buntsford Park Road, Bromsgrove, Worcestershire, England, B60 3DX.
Tlf: 01527 575778. Fax: 01527 575779.
E-mail:[Email protected]
Internet side: www.beko-technologies.co.uk

BEKO Technologies Ltd

Vores område af ekspertise er alt, hvad der er neden for en luft-eller gas kompressor.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.