← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Potter Logistics påbegynder fem års kontrakt med ASK Chemicals

Specialister i opbevaring og håndtering af farligt gods er Potter Logistics blevet tildelt en femårig kontrakt med ASK Chemicals. Kontrakten, værd at £ 500,000, indebærer opbevaring og håndtering af en blanding af brandfarlige stoffer og andre farlige varer på Potter's Droitwich distributionscenter (DC).

Op til 600 tons pr. Måned ASK-produkter vil blive leveret til Droitwich DC, hvor de vil blive opbevaret inden for et 40,000 sq. Ft. Formål designet lagerplads til stærkt brandfarlige væsker.

Som en del af kontrakten har Potter udvidet eksisterende ledigt kontorlokal ved DC med næsten 2,000 sq. Ft. Denne renoverede bygning er blevet det nye ASK-hovedkvarter. Det omfatter kontorer til salg / admin sammen med et forsknings- og udviklingslaboratorium.

Philip Vernon, administrerende direktør for ASK Chemicals kommenterer partnerskabet med Potter Group Logistics, "Potter har allerede demonstreret sin professionalisme og evne til at håndtere vores produktsortiment. Jeg er derfor meget sikker på, at vi er på vej mod et stærkt og voksende partnerskab. "

Hovedkontor: Potter Logistics, Melmerby Industrial Estate, Green Lane, Melmerby, Ripon, North Yorkshire HG4 5HP
Tlf: + 44 (0) 1353 646 703
E-mail: [Email protected]
Web: www.potterlogistics.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.