← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Operatørstyringssystem reducerer risikoen for menneskelig fejl i komplekse manuelle opgaver

Operatørstyringssystem

Et af hovedproblemerne i forbindelse med manuelle samleprocesser er menneskelig fejl - med potentielt dyre forgreninger, som producenterne har dårlig råd til, hvis de ønsker at forblive konkurrencedygtige.

For at løse problemet har Bosch Rexroth, førende drive- og kontrolspecialist, udviklet et yderst innovativt trinvis virtuelt styringssystem til støtte for arbejdstagere i et produktionsmiljø.

Designet til at forenkle manuelle produktionsprocesser hjælper det nye operatørstyringssystem (OGS) med at optimere kvalitet og sporbarhed, samtidig med at brugeren bliver forenklet.

Efter den første opsætning giver OGS skærm, trinvise instruktioner, der sikrer, at de korrekte komponenter og værktøjer bruges til hver proces. Dette eliminerer i sidste ende risikoen for fejlagtig montering eller valg af værktøj, hvilket reducerer omarbejdningstid, potentiel skade og forsinkelser i produktionen.

Designet fra starten til at være en billig løsning, OGS er en Windows 10 applikation, der kan fungere på en indgangsniveau pc. Hver proces registreres af systemet og hjælper med at løse problemer straks. På samme måde, når et job er færdigt, bliver resultaterne automatisk gemt, hvilket skaber et klart revisionsspor. Til gengæld kan disse data anvendes til slutkøbsafregning, produktreproduktion og langsigtet sporbarhed.

Stuart Williams, Emerging Technologies Manager hos Bosch Rexroth, siger: "Komplekse manuelle produktionslinjer kan være genstand for menneskelig fejl, da de ofte er afhængige af en" ekspert "-arbejder, der kender processen til en bestemt operation. Dette fører ofte til en ukontrolleret og ureviderbar proces kombineret med en fuldstændig mangel på fleksibilitet, når de omfordeler arbejdstagere med ændrede produktionsmål.

"Fabrikanterne bygger også deres omdømme på kvalitet og effektivitet - når det er tarnished, kan det være svært at rette op. For at hjælpe producenterne forblive konkurrencedygtige og forbedre effektiviteten, giver vores nye operatørstyringssystem den ideelle løsning. OGS vil forandre den måde manuelle samlebånd fungerer til det bedre. Det vil gøre menneskelig fejl næsten umulig og optimere kvalitet og sporbarhed. Vigtigt, ved at bruge OGS producenter kan opretholde omdømme og holde omkostningerne nede. Tiden og ressourcerne til at træne arbejdere reduceres også, da der altid er et klart billede og instruktion hvad man skal gøre Næste."

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.