← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Oil Recovery Operation Fører til Miljøpris Nominering til Crown Oil

Crown Oil er blevet nomineret til en miljøpris

Efter en fejlfri operation for at fjerne og genbruge 6.4 millioner liter dieselolie på Derwent Power Station, har Crown Oil er blevet nomineret til en miljøpris af HazardEx magasin. Udnævnelsen i det miljømæssige bidrag til Industry kategori erkender, at den nøje synkroniseret operation blev afsluttet uden at spilde en enkelt dråbe olie på trods af mere end 200 tankskib bevægelser der kræves.

HazardEx er det førende tidsskrift, der dækker industrier som olie og gas, efterforskning, produktion og forarbejdning, hvor eksplosive farer kan være til stede. Vinderne vil blive afsløret ved en gallamiddag i Harrogate februar 29.

The Environmental Services division på Crown Oil er en af ​​kun få virksomheder i Storbritannien med de tekniske, kommercielle og distribution ressourcer til at foretage olieindvinding arbejde på denne skala. Virksomheden omhyggeligt analysere og vurdere brændstof udvundet fra industrien og re-blend om nødvendigt inden den sælges på markedet.

Derwent kontrakt var blot en af ​​flere iværksat. Crown Oil succes gennemført et lignende projekt at genvinde 25 millioner liter brændstof på Medway Power Station i Kent i 2010 og forhandler aktivt yderligere kontrakter.

"Mange kraftværker og store industrielle gasbrugere står over for et dilemma som følge af ændringer i den afbrydelige gaspris," forklarede Crown Oils general manager Mark Andrews. "Disse virksomheder kan have store lagre af reservegasolie, der ikke længere er nødvendige, som kun vil forringes med tiden og kan blive en miljøfare. Oliefjernelse og sikker nedlukning af tanke undgår disse problemer og giver de berørte virksomheder mulighed for at frigive driftskapital. "

Ud over at have en dedikeret division miljøtjenester, Crown Oil tager sit miljøansvar alvorligt. Alle brændstof leverancer fra selskabet er carbon offset. Derudover var virksomheden tilbyde røde diesel brugerne en mulighed for at bruge en helt carbon offset brændstof. For kraftvarme (CHP) plante selskabet har en høj kvalitet bio-brændsel fra 100 procent bæredygtige kilder. Dette giver brugerne mulighed for at indsamle maksimale vedvarende forpligtelse certifikater (ROC) for at kunne modregnes i anden kul producerende aktivitet.

Mere information
Mark Andrews, Group General Manager, Crown Oil UK
Tlf. + 44 (0) 845 130 9777 Fax. + 44 (0) 845 130 9888
E-mail: [Email protected] Web: www.crownoiluk.com
Crown Oil UK, The Oil Center, Bury New Road, Heap Bridge, Bury, Lancashire, BL9 7HY

Process Industry Informer

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.