← Tilbage til smøring kategori

ExxonMobil Fuldender Ny Isopar Production Unit i Fawley

  • Investeringer styrker ExxonMobils sortiment af specialiserede kemiske produkter
  • Isopar-produktionen konsolideres til et websted, samtidig med at fleksibiliteten forbedres
  • Ny kapacitet øger eksporten for at imødekomme den voksende globale kemiske efterspørgsel

ExxonMobil annoncerede i dag afslutningen af ​​en ny produktionsenhed til fremstilling af færdige IsoparTM kemiske produkter på Fawley raffinering og petrokemiske kompleks, den største i Storbritannien.

Investeringen strømlinerer ExxonMobils produktion af færdige Isopar-produkter, der er meget udbredt i blæk, luftforfriskere, maling og vandbehandling. Tidligere blev Isopar-produktionen indledt hos Fawley og eksporteret til selskabets Antwerpraffinaderi til færdiggørelse. Den nye produktlinje gør det også muligt for Fawley at producere forskellige kvaliteter af Isopar samtidigt snarere end i partier, hvilket forbedrer webstedets evne til pålideligt at opfylde kundernes behov.

”Lanceringen af ​​Isopar produktlinjen yderligere styrker ExxonMobil engagement i vores højt integrerede aktiviteter på Fawley, hvor raffinaderi leverer næsten al den råvare til vores kemiske produkter,” Richard Henderson, Fawley kemikalier manager, sagde ved en ceremoni for at markere begivenheden. ”Omkring tre fjerdedele af Isopar produktionen på Fawley er i øjeblikket eksporteres til at imødekomme stigende kundernes behov.”

Den første sending af færdige Isopar blev eksporteret i januar.

”Vores investering i Isopar produktionen på Fawley vil hjælpe os til bedre at kunne servicere vores kunder i Europa og Asien markeder,” siger Matthew Aguiar, senior vice president for basiskemikalier, mellemprodukter og Syntetiske til ExxonMobil Chemical Company. Aguiar bemærkes, at ud over at styrke kemisk produktion på Fawley, har den nye produktlinje også udgivet kapacitet på selskabets Antwerpen kompleks til produktion af andre produkter.

Fawley verden skala kemisk fabrik har en aktuel produktionskapacitet på omkring 800,000 tons om året af specialiserede kemiske produkter. Af dette samlede er omkring 680,000 tons eksporteret.

Udvidelsen Projektet repræsenterer den seneste i en række af de nyligt bebudede ExxonMobil investeringer i kemiske og raffinaderi produktion, herunder projekter i USA Gulf Coast regionen.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.