← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Ny metode bestemmer FAME i luftfartsturbine brændstof ved gaschromatografi

PAC, en førende global leverandør af avancerede analytiske instrumenter til laboratorier og online-procesapplikationer, som er banebrydende for IP 599-metoden, "Bestemmelse af fedtsyremethylestere (FAME) i luftfartsturbinebrændstof - Gaskromatografi ved hjælp af hjerte-cut og refocusing", det var For nylig godkendt og offentliggjort af Energy Institute (EI). Som led i godkendelsesprocessen gennemførte EI et dybtgående interlaboratoriumundersøgelse, der omfattede 8-laboratorier fra Europa og Canada, der analyserede prøverne ved hjælp af denne metode. Præcisionen, som beregnet af Energy Institute, overstiger de kendte udsagn for konkurrerende teknologier som IP 583 (IR), IP 585 (GC-MS) og IP 590 (HPLC) metoder.

PAC udviklede denne nye metode efter sin AC FAME i AVTUR analysator, en unik gaschromatografi analysator, der kombinerer deans-switching og re-fokusering. Det giver nøjagtige kvantitative data om individuelle og Total FAME-komponenter i området C16 til C18 med mulighed for at analysere C14 FAME, som er en markør for tilstedeværelsen af ​​lavere estere af methylester, såsom dem, der er fremstillet af kokosolie. Denne innovative metode er angivet for området fra ca. 3.5 til 116 mg / kg FAME; Dette er tilstrækkeligt til at opfylde den nedre grænse for 5 mg / kg defineret i DEF STAN 91-91 og ASTM D1655.

"Ud over højere præcision og analyse af en bred vifte af jetbrændstoffer er denne nye metode, der anvendes af AC FAME i AVTUR-instrument, den nemmeste at udføre på grund af intet prøveforberedelse eller komplekse multikomponentkalibreringer", siger David Tran, Præsident for PAC Product Management and Marketing. "På grund af sin brugervenlighed er en højtuddannet kemiker ikke længere forpligtet til at køre denne analyse. Det kan nu bruges til rutinemæssig analyse af raffinaderier, distributions- og rørledningsvirksomheder, uafhængige laboratorier, flyselskaber eller militær til måling af FAME (biodiesel) i jetbrændstof. "

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.