← Tilbage til Noise & Odor Control kategori

Ny ekstern støj beregning softwareversion

Markedets mest kraftfulde og intuitive software til miljøstøjberegning - Brüel & Kjær Predictor-LimA Type 7810 - har flere applikationer end nogensinde med udgivelsen af ​​den niende version.

Predictor-Lima Kort ekstern støj ved hjælp af farvede konturer, der kan overlejret på 3D modeller, fotografiske billeder, eller online kort, hvilket gør det nemt for ikke-eksperter at forstå.

Den nye software har forbedret funktionalitet og workflow støtte til at gøre miljømæssig støjkortlægning meget enklere. Den er velegnet til modellering skydebaner grund 3D kilde retningsvirkning, som er nødvendig for at modellere supersoniske kilder.

En 'hængende barriere' funktion simplificerer modellering af støjreducerende gardiner - noget der er vanskeligere med traditionelle modelleringsteknikker.

Den nye funktion gør det også velegnet til modellering brobyggeri, hvor skærmene er placeret på stilladser ved siden af ​​den hævede vejbelægning og har forbedret vindmølle vurdering, støtte input af lydeffektniveau målt i overensstemmelse med IEC 61400-11.

For mere information om markedets mest kraftfulde og intuitive ekstern støj beregning software, og for at få et tilbud, kan du besøge: bksv.com / Predictor

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.