← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Nye brochurer beskriver komplet synTQ ® V4.0 proces analytisk teknologi implementering suite

Process analytisk teknologi

Optimal Industrial Automation har udarbejdet et nyt sæt af brochurer, der beskriver de funktioner, fordele og anvendelsesområde for alle moduler i synTQ ® V4.0, suite for proces analytisk teknologi (PAT) gennemførelse i biovidenskab, mad og petrokemiske industri sin nyligt udgivet software .

synTQ ® V4.0 er denne første omfattende tilbud designet til at give virksomheder med en enkelt, robust og gennemprøvet software platform til at udvikle, implementere og administrere PAT fra forskningslaboratoriet til deres globale produktionsnetværk.

Den modulære opbygning af synTQ ®-platformen giver brugerne mulighed for at vælge den funktionalitet, der passer bedst til deres specifikke behov, hvilket giver en hurtig og omkostningseffektiv gennemførelse med den tillid, det altid vil være muligt at opgradere eller tilføje ekstra kapacitet uden behov for at revidere eller genopbygge de eksisterende datastrukturer.

I øjeblikket synTQ ® V4.0 omfatter følgende moduler, der hver er beskrevet detaljeret i den nye brochure pakke:

• synTQ® Lite. En omkostningseffektiv PAT-implementeringsmanager på entry level, der kan implementeres på et enkelt instrumentsystem, uanset om det er i udviklingslab eller på butikslokalet.
• SynTQ® Fleksibel Produktion. En komplet, fleksibel PAT-implementeringsløsning, som kan implementeres på et vilkårligt antal instrumenter og processer.
• synTQ® Reporting Services. En applikation, der tillader oprettelse af trykte og web-baserede PAT-rapporter fra data, der er lagret i synTQ-databasen, hvilket er uafhængigt af planteniveau real-time synTQ-systemer. Systemet giver planteledelse, operatører og F & U-ingeniører fuld synlighed i nuværende og historiske processer, uden at forstyrre realtidsstyringen af ​​produktionen.
• synTQ® Enterprise Master. En omfattende, webbaseret server, der gør det muligt for virksomheder at forbinde og koordinere flere separate realtids synTQ® applikationer med centraliseret lagring og datahåndtering. SynTQ® Enterprise Master er designet til de moderne globale fremstillingsforsyningskæder, hvor procesejere måske ønsker at styre fremstillingen på flere ejede eller leverandørsteder.

Desuden en oversigt brochure giver en detaljeret introduktion til mulighederne i den komplette synTQ ® V4.0 suite, til brugere uvant med systemet, eller de nye til begrebet PAT management gennemførelse.

"SynTQ® V4.0 er oprettet for at imødekomme to presserende - og ofte modstridende - udfordringer i moderne produktionsmiljøer," siger Martin Gadsby, Optimal Sales and Marketing Director.

"For at få en langt større grad af kontrol over fremstillingsprocesser, mens forvaltningen en stadig mere udbredt produktion fodaftryk. Det modulære design af systemet betyder, at virksomhederne har en klar vej gennem PAT udvikling fra forskningslaboratoriet til deres globale produktionsnetværk. Disse nye brochurer er designet til at hjælpe vores kunder med at forstå præcist, hvad de har brug for deres nuværende og kommende etaper langs denne rejse. "

De nye brochurer kan downloades fra Optimal hjemmeside ( www.optimal-ltd.co.uk ) Eller fås ved henvendelse Optimal salgsafdeling på + 44 (0) 1454 333 222

Optimal Industrial Automation Limited:

Martin Gadsby

Tel: + 44 (0) 1454 333 222 Fax: + 44 (0) 1454 322 240
Web: www.optimal-ltd.co.uk
E-mail: [Email protected]
Adresse: Goodrich Close, Westerleigh Business Park, Yate, Bristol BS37 5YT, UK, Storbritannien.

Optimal Industrial Automation

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.