← Tilbage til Tanks & Vessels kategori

Melasse Tanker - Lag en løsning til knappe forsyninger

molasses_tanks

Nyheder fra Queensland Australien giver landmænd i Storbritannien et indblik i at undgå mangel på melasse ved at implementere pålidelige løsninger til selvopbevaring. Efter at have haft en varm sommer i Storbritannien i år selv, er Quenslands tørkebårne graziers at finde dem i dyre mangel på melasse, der er afgørende for mange dyrefoderbaser.

Nogle af de løsninger, der blev betragtet positivt af Queensland-myndighederne og landmændene, er at implementere løsninger til fast ejendom. Selv om der er tale om Queenslands mangel på dette særligt tørre år, vil opbevaring af ejendomme ikke gøre landbrugerne fuldstændig selvforsynende, men brugen af ​​melasse tanke kan helt sikkert tage trykket fra landmændene i relative perioder.

Enduramaxx giver melasse tanke i størrelser der passer til alle gårde, og tanke kan også bruges som flydende gødningstanke.

For mere information om disse tanke og vores regnvandsbeholdere, plastvandsbeholdere og keglebeholdere, ring venligst 01778 562810 eller email salg[Email protected].

Enduramaxx lagertanke

Lagertanke producenter

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.