← Tilbage til vejning systemer og udstyr kategori

METTLER TOLEDO har udgivet en ny video, der viser, hvordan dens nye SWB505 MultiMount ™ vejemodul

Det nye SWB505 MultiMount ™ vejemodul

METTLER TOLEDO har udgivet en ny video, der viser, hvordan dets nye SWB505 MultiMount ™ veje modul testes strengt for at sikre, at det opfylder sine specifikationer i virkelige applikationer og kan installeres sikkert.

Ikke alle veje moduler er designet eller testet ens. De nye MultiMount ™ veje moduler er designet til nem installation og til at modstå hårde industrielle miljøer. I store tank- eller fartøjsinstallationer vejer moduler ikke kun vægten, men de støtter også tankene og bliver en integreret del af hele konstruktionen, hvilket forhindrer det i at tippe.

For at have tillid til vejemodulet skal det konstrueres ved hjælp af finite elementanalyse (FEA) til model, hvor belastningerne vil være. Det sikrer, udover fysisk test for at verificere computermodellen, at det sikkert understøtter fartøjet. Mange vejemodulproducenter offentliggør ratings, der understøtter et krav om støtte, men udfører ikke nødvendigvis FEA og fysisk test, som METTLER TOLEDO gør. Vejemoduler, der har overlevet stress- og styrkeanalyse, gør installationer sikrere og tilskynder til længere levetid.

Videoen viser, hvor omfattende kvalitetstest i designfasen sikrer et produkt af høj kvalitet, og hvordan de innovative SafeLock ™ -funktioner letter lettere og sikrere installation.

Mediekontakt:

Bodo Schulte-Ellerbrock
METTLER TOLEDO
+41 44 944 2694
[Email protected]

Mettler-Toledo Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.