← Tilbage til Kompressorer, Pneumatik & Hydraulik kategori

Lav din komprimerede luft nytårsopløsning for at stoppe at lade luften gå fra 7barg til atmosfæren

Ultralyd lækage test

Hvis en komprimeret bruger ønsker at lave et nytårsopløsning til 2014, anbefaler BEKO TECHNOLOGIES stærkt at fokusere på et enkelt område. Det kunne være at stoppe med at lade luften gå fra 7barg til atmosfæren uden at gøre noget nyttigt arbejde eller arbejde, som kunne gøres mere effektivt eller mindre bekosteligt. Det område, der ville komme til at tænke på for de fleste ingeniører, ville være lækager. Det er velkendt i disse dage, at trykluft ikke er billigt. Det er faktisk mindre effektiv strømkilde end elektricitet, men har mange andre fordele såsom sikkerhed, ergonomiske lette værktøjer for at nævne et par grunde til, at ingeniører vælger trykluftdrevne produkter.

Så ingeniøren er klar over, at han skal få sin lækage nede. Hvordan skal han starte? Uden en måling af hvor meget lækage der er i øjeblikket, kan indsatsen blive spildt på et faldende returgrundlag. Så få en procentdel af, hvor meget luft der lækker. Der er mange måder at gøre dette ved blot at tjekke, hvor meget luft en kompressor vil give, når fabrikken er offline, er den enkleste måde, at fabrikken går i stykker. Hvad er acceptabelt som en procentdel? Dette er et svært spørgsmål at besvare, fordi affaldet skal stoppes, men hvis det koster mere at stoppe end besparelsen, så er det meningsløst. Mange systemer har mere end 10% lækage, og dette ville være en betydelig sum, når de blev omkostet. Svaret er at have planlagt ultralydlækage test på et grundlag, der kan bestemmes af resultater, dvs. hvor hurtigt efter en øvelse for at reducere lækager begynder de at komme igen. Hvis der efter en 3 månedskontrol er lidt ændring, tryk så frekvensen ud og den omvendte er åbenlys. Dette er en af ​​mange energibesparelser, som BEKO TECHNOLOGIES leverer.

Der er andre måder at luften går fra tryk til atmosfære uden en praktisk værdi. Solenoid-afløbsfælder til trykluftkondensat er et trin op fra de gamle omdannede dampfælder, men er en kilde til spildt trykluft. Indstillingen af ​​timeren vil næsten altid være forkert, og setteren vil mislykkes på forsigtighedssiden og spildluft frem for at have opbygget et olieagtigt surt kondensat. Årsagen til, at solenoid / timersystemets affaldsluft er på grund af det uendelige antal kombinationer af temperatur, relativ luftfugtighed, blokering af kølere osv. Betyder, at kondensatvolumener om sommeren vil være anderledes end vinteren. Der er en meget enkel løsning på dette. Faktisk var starten på BEKO TECHNOLOGIES om at løse dette problem. Berthold Koch, en ingeniør iværksætter etablerede virksomheden efter at have fået besked af sin arbejdsgiver på det tidspunkt, "der er ikke noget marked for en dræn som sådan". Drænet var det niveaufølsomme BEKOMAT, som nu har solgt mere end 3 millioner enheder og er det generiske produkt til trykluftsindustrien. Ingen komprimeret luft spildes ved installation af denne type afløb, som ser dyrt ud ved første øjekast, men har en meget hurtig tilbagebetaling i virkeligheden.

Der er ikke for mange store varmefri tørremiddel tørretumbler installeret, men de bruger så meget trykluft, typisk 15%, men kan være højere. Hvis denne type tørretumbler er til stede, vil den bedste løsning være at udskifte produktet til en nulrenser, såsom vores EVERDRY-sortiment. Disse ændringer kan producere bemærkelsesværdigt hurtige tilbagebetalinger. BEKO TECHNOLOGIES har eksempler så lave som 6 måneder, men mindre end 2 år er normen. Spildet af trykluft er på brugen af ​​tørret luft ekspanderet til frembringelse af super tør luft til regenerering af tørremiddelkolonnen, når den er mættet. Vanddampen migrerer til den super tørre luft for at skabe en ligevægt og renses derefter bort til affald. Der er også nogle opvarmede tørretumblere, der har udluftningstab, og mens det samme dramatiske niveau af tilbagebetaling ikke kan ses, er der stadig en god sag til undersøgelse. En anden løsning ville være at ombygge et system, som ikke automatisk renser på en timer, men måler dugpunktet og skifter kun fra tørretårnet til regenereringstårnet, når det er nødvendigt. Tørremiddeltørring er et område, hvor produkter og mangfoldighed er forbedret enormt de seneste år, og ingeniører, der søger at spare omkostninger, bør helt sikkert tjekke omkostningerne ved tørring af trykluften.

BEKO TECHNOLOGIES fremstiller ikke kompressorer eller sælger dem, men har et team af erfarne tekniske salgs- og servicefolk, der kan hjælpe komprimerede brugere med at optimere deres omkostninger i 2014 via besparelser nedstrøms for kompressoren selv.

Kontaktperson: Ruth Goodison
BEKO Technologies Limited,
2 & 3 West Court, Buntsford Park Road, Bromsgrove, Worcestershire, England, B60 3DX.
Tlf: 01527 575778. Fax: 01527 575779.
E-mail: [Email protected] Internet side: www.beko-technologies.co.uk

BEKO Technologies Ltd

Vores område af ekspertise er alt, hvad der er neden for en luft-eller gas kompressor.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.